Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
111
111

На Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024» від БФ «Небо України»

На Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024» від БФ «Небо України»

На Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024» від БФ «Небо України». Вона покликана підтримати людей, які постраждали від бойових дій.

Про це розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews

Наразі, головне завдання створити і зберегти тепло в домівках на сільських територіях, де ситуація критична. Саме тому разом з головою благодійного фонду «Небо України», Владиславом Сенютою та ораганами місцевого самоврядування з початку вересня працюємо над забезпеченням людей твердим паливом, – каже посадовець

Як на Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024»

На Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024»

За словами Євтушенка, на цей момент у Мирівській громаді, село Вищетарасівка, забезпечили мешканців 480 кубометрами дров. У Першотравенській громаді розподілено 504 кубометри дров. Розпочато видачу дров у Червоногригорівській громаді, де на сьогоднішній день вже розподілено 132 кубометри паливної деревини, а вже наступного тижня запланована доставка ще 288 кубометрів. Крім того, у планах забезпечення жителів Покровської сільської громади 420 кубометрами твердого палива.

На Нікопольщині реалізується програма «Утеплення 2024» від БФ «Небо України»

Євтушенко додав, що ця програма є лише частиною комплексної роботи Нікопольської районної військової адміністрації та благодійних фондів, спрямованої на підтримку наших громад. Окрім постачання дров, триває видача продуктів харчування, питної води, коштів, будівельних матеріалів тощо.

Я щиро вдячний усім, хто долучається до цієї важливої справи. Всі разом працюємо над тим, щоб наші люди відчули підтримку і змогли пройти через ці важкі часи, – написав начальник Нікопольської РВА

Ще новини Нікопольщини: Чи зможуть окупанти захопити або знищити Нікополь – думка військового аналітика

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу