Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
467
467

Через обстріли Нікопольщини виникли пожежі: як пройшла ніч на Дніпропетровщині

Через обстріли Нікопольщини виникли пожежі: як пройшла ніч на Дніпропетровщині

Окупанти продовжили обстріли Нікопольщини. Сталися пожежі.

Про те, як пройшла ніч 10 вересня на Дніпропетровщині, розповіли очільники області і міський голова Нікополя, передає Nikopolnews.

Обстріли Нікопольщини

Росіяни продовжили бити артилерією по Нікопольщині вчора ввечері. Пів десятка снарядів вони випустили по Червоногригорівській та Марганецькій громадах.

В одному з населених пунктів сталося займання. Горів сухостій. Вогонь надзвичайники загасили. Пошкоджена господарська споруда.

Люди не постраждали.

photo 2024 09 10 07 29 31

photo 2024 09 10 07 29 32

Після дообстеження територій фахівці з’ясували – у Марганецькій громаді є руйнування через обстріл, який стався раніше. Туди ворог скерував дрон-камікадзе, чим спричинив займання. Його приборкали. Знищена господарська споруда та понівечений приватний будинок.

Як пройшла ніч у Нікополі

За словами міського голови Олександра Саюка, вечір й ніч у місті минули без надзвичайних ситуацій, без постраждалих та поранених.

Через обстріли Нікопольщини виникли пожежі: як пройшла ніч на Дніпропетровщині

Комунальні підприємства виконують свою роботу. Усувають наслідки попередніх обстрілів.

Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги, загроза обстрілів в нас зберігається. Нехай робочий день пройде вдало. Памʼятаймо правила безпеки, працюємо та допомагаємо нашим захисникам. Мирного вівторка! Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – додав Олександр Саюк

Ще новини Нікополя і району: Поранено рятувальника, понівечено підприємство, сталися пожежі: обстріли Нікополя і району 5 вересня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×