Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
558
558

Заборгував гроші за оренду житла і підрізав господаря: на Нікопольщині затримали злочинця

Заборгував гроші за оренду житла і підрізав господаря: на Нікопольщині затримали злочинця

На Нікопольщині затримали злочинця, який, заборгувавши гроші за оренду житла, підрізав власника. Про це повідомляє поліція, передає Nikopolnews.

У Нікопольському районі поліцейські затримали 35-річного нападника, який заборгував потерпілому гроші за оренду житла, через що між чоловікам виник конфлікт. Під час сутички підозрюваний спричинив власнику будинку тяжкі тілесні ушкодження.

29 лютого близько 19-ї години вечора до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що він отримав ножове поранення в груди. На місці події правоохоронці встановили, що 36-річний потерпілий здавав фігуранту в оренду частину будинку. Останній довгий період часу не сплачував кошти, через що між чоловіками сталася бійка, яка закінчилася ножовим пораненням. Знаряддя злочину – ніж, поліцейські вилучили.

1 березня зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ще новини Нікопольщини: Можна загинути просто на вулиці, 90% обстрілів стаються вдень – про ситуацію в Нікополі і районі розповів Євген Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×