Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1319
1319

Оновлено застосунок “Тривога Gachi” для Нікопольського району – додано сповіщення про БПЛА

Оновлено застосунок "Тривога Gachi" для Нікопольського району – додано сповіщення про БПЛА

Мешканцям представили оновлений застосунок “Тривога Gachi” для Нікопольського району. Тепер він сповіщатиме і про ворожі БПЛА над регіоном. Про це повідомив Телеграм-канал соратника начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка Непосредственно Gachi, передає Nikopolnews.

Представляю вашій увазі, оновлений застосунок “Тривога Gachi” для Нікопольського району для Android та iOS пристроїв.У даній версії додані сповіщення про БПЛА над нашим районом для обраної громади, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що застосунки опубліковано на платформах Play Store та App Store, тож вони були перевірені компаніями Google та Apple, відповідно. Ці застосунки безкоштовні та безпечні для використання. Жодної реклами у додатках немає. Вони налаштовані на безпеку мешканців та своєчасного сповіщення про майбутню або існуючу загрозу мешканцям Нікопольського району.

Додаток не потребує реєстрації, не збирає особисті дані, не потребує дозволу на отримання геолокації чи будь-яких інших дозволів, які могли б дозволити ідентифікувати вас.

Посилання на скачування застосунку Тривога Gachi

Додатки функціонують повністю, але будуть подальші поліпшення як візуальні так і функціональні.

Крім того, можна не переживати за оновлення, адже ви також будете отримувати сповіщення про доступні оновлення у випадку коли використовуєте застарілу версію, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Пізно увечері ворог скинув боєприпаси з БПЛА на Марганецьку громаду

Читайте також: Росія почала виробляти дрони-камікадзе “Герань-2” – чим вони відрізняються від іранських Shahed

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×