Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2941
2941

Завершено аварійно-відновлювальні роботи на залізниці біля Нікополя: УЗ розповіла, що зробили

Завершено аварійно-відновлювальні роботи

Завершено аварійно-відновлювальні роботи на залізниці біля Нікополя. В «Укрзалізниці» розповіли, що зробили на перегоні Чортомлик – Нікопольбуд, де просів насип під залізничними коліями. Повідомляє Nikopolnews.

 «У короткий термін було виконано значні обсяги  робіт. Зокрема, колійники розібрали пошкоджену рейко-шпальну решітку, очистили місце зсуву від ґрунту та решток деформованого насипу. Затим сформували нове залізничне полотно, в яке вклали майже 6,6 тис. кубометрів бутового каменю та понад 3,5 тис. кубометрів щебеню, змонтували 150 м нової рейко-шпальної решітки», йдеться в повідомленні.

У доставці будівельних матеріалів для будівництва насипу були задіяні майже 300 вантажних вагонів-самоскидів. Окрім того, енергетики замінили зруйновану опору контактної мережі, відновили саму контактну мережу.

Завершено аварійно-відновлювальні роботи на залізниці біля Нікополя

на залізниці біля Нікополя

Над ліквідацією наслідків зсуву працювали фахівці й техніка філії «Центр з будівництва та ремонту колії» АТ «Укрзалізниця», господарства електропостачання Придніпровської залізниці; відновні поїзди із Синельникового, Кривого Рогу та П’ятихаток, а також Вознесенська колійно-машинна станція з ремонту земляного полотна філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд» АТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, через підрив Каховської ГЕС 10 червня на перегоні Чортомлик – Нікопольбуд стався зсув грунту. З 22 червня на цій діляці відновлюється рух потягів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×