Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3010
Без категорії
3010

[:ru]В Марганце пропавшую женщину нашли мертвой[:ua]Жінку, що зникла у Марганці, знайшли мертвою[:]

[:ru]В Марганце пропавшую женщину нашли мертвой[:ua]Жінку, що зникла у Марганці, знайшли мертвою[:]

[:ru]Ранее Nikopolnews сообщал о том, что в Марганце во время купания в затопленном карьере исчезла женщина. К сожалению, ее нашли мертвой. Об этом нам сообщили в никопольской аварийно-спасательной службе.

Напомним, 25 июля женщина 1978 года рождения пошла купаться в водоеме на улице Пирогова рядом с домом №29 и исчезла. По словам нашего собеседника в аварийно-спасательной службе, это произошло поздно вечером.

МЧС-ники сообщают, что начали искать пропавшую в тот же день, однако безуспешно. Поиски были продолжены 26 июля. На помощь марганецким спасателям прибыла бригада из Никополя. Сотрудники аварийно-спасательной службы обнаружили тело женщины в воде.

Отметим, что на Днепропетровщине за период с 20 до 25 июля утонули 5 человек.

Недавно “NikopolNews” писал:

У Марганці жінка зникла під час купання

У Дніпрі жінка на декілька діб застрягла в туалеті

У Дніпрі водій тричі переїхав жінку і втік[:ua]Раніше Nikopolnews повідомляв про те, що у Марганці під час купання в затопленому кар’єрі зникла жінка. На жаль, її знайшли мертвою. Про це нам повідомили у нікопольській аварійно-рятувальній службі.

Нагадаємо, 25 липня жінка 1978 року народження пішла купатися у водоймі на вулиці Пирогова поруч з будинком №29 і зникла. За словами нашого співрозмовника в аварійно-рятувальній службі, це сталося пізно ввечері.

МНС-ники повідомляють, що почали шукати зниклу в той же день, проте безуспішно. Пошуки були продовжені 26 липня. На допомогу марганецьким рятувальникам прибула бригада з Нікополя. Співробітники аварійно-рятувальної служби виявили тіло жінки у воді.

Зазначимо, що на Дніпропетровщині за період з 20 до 25 липня потонуло 5 осіб.

Нещодавно “NikopolNews” писав:

У Марганці жінка зникла під час купання

У Дніпрі жінка на декілька діб застрягла в туалеті

У Дніпрі водій тричі переїхав жінку і втік[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×