Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3986
3986

«ЗСУ ефективно робили смерть ворогам» – начальник Нікопольської РВА про ніч 12 липня

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попросив мешканців про допомогу

Ніч 12 липня у Нікопольському районі пройшла спокійно. Але мешканці чули гучні звуки бою, які багатьох схвилювали. Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко надав коментар подій ночі, що минула, передає Nikopolnews.

Ніч з тривогами та звуками роботи артилерії. Вже традиційно бої тривають в нічний час доби. ЗСУ ефективно робили смерть ворогам, – написав Євген Євтушенко вранці.

За його словами, на території району обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів не зафіксовано.

«ЗСУ ефективно робили смерть ворогам» - начальник Нікопольської РВА про ніч 12 липня

Гарну роботу ЗСУ на Херсонщині підтверджує Оперативне командування «Південь».

Тут повідомляють, що за результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, ворог втратив 52 рашисти, гаубицю «Мста-Б», міномет, 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці.

Радник начальника Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомляє, що підірвані у Новій Каховці ворожі склади боєприпасів детонують досі.

У Новій Каховці мінус російський склад з боєприпасами. Привозили, привозили, складали, складали і от мають собі феєрверк. Боєприпаси детонують досі, а коментатори в російських пабліках починають щось підозрювати про «вторую» армію, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×