Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1283
Без категорії
1283

Звіряче вбивство жінки в Апостолово: деталі від поліції

Зверское убийство женщины в Апостолово

Раніше Nikopolnews повідомляв про звіряче вбивство жінки в Апостолово. Поліція прокоментувала трагедію. Нагадаємо, жертвою убивці стала 29-річна місцева мешканка, тіло якої знайшли в районі привокзальної площі міста.

За вбивство 29-річної жінки у Криворізькому районі правоохоронці затримали жителя м. Зеленодольска, – повідомляє Національна поліція у Дніпропетровській області.

Чоловік завдав потерпілій 12 ножових поранень, внаслідок яких жінка померла на місці.

Злочин стався 6 січня поблизу вокзалу у м. Апостолове Криворізького району. На місці події  працювала слідчо-оперативна група відділення поліцї № 8 (Апостолове), працівники кримінального блоку Криворізького РУП, кінологи зі службовими собаками, а також експертно-криміналістична лабораторія. За висновком експерта, смерть жінки настала внаслідок  колото-різаних поранень. Речові докази направили на проведення експертного дослідження.

Звіряче вбивство жінки в Апостолово: деталі від поліції

Поліцейські почали розшук зловмисника на всій прилеглій до місця злочину території. В результаті вони затримали чоловіка 1992 року народження.

Правоохоронці встановили, що у день злочину потерпіла та підозрюваний перебували в одному з місцевих кафе, але раніше знайомі не були. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та вручили повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Завдав 12 ножових і намагався спалити тіло – в Апостоловому по-звірячому вбили жінку

На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця з місцевої частини

На Дніпропетровщині громадянин РФ розстріляв людей у кафе

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×