Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
14
14

5 найкращих трусиків під спідниці та сукні

unnamed

Скільки пар джинсів є у вашому гардеробі? Якщо понад три, то закладаємося, що скоро вони набриднуть вам через одноманітність, хоч би якими зручними вони були. Найдієвіший рецепт проти «джинсової коми» — якомога частіше носити сукні та спідниці.

Збираєтеся ви на вечірку, у кафе з подругами або хочете навідати ярмарок у вихідні, — комфорт є ключовим. Отже варто купити жіночу білизну, яка найкраще сполучається зі спідницями та сукнями.

Стринги

Вибір трусиків багато в чому залежить від фасону спідниці. Так, якщо ви обираєте приталені та обтислі силуети (наприклад, класичну спідницю-олівець), вам слід подбати про те, щоб крізь тканину не просвічували шви та краї білизни.

Найперше рішення, яке спадає на думку — лаконічні стринги з максимально приємної на дотик тканини. Мінімальна присутність таких трусиків на тілі гарантує, що зайві лінії не привернуть небажану увагу.

І навіть якщо ви не прибічниця вузеньких смужок між сідницями, у асортименті деяких брендів знайдуться моделі «підвищеної зручності». Це, зокрема, бавовняні стринги Anabel Arto із середньою посадкою. Хочете, щоб трусики зовсім не відчувалися на тілі? Спробуйте безшовні варіанти від Jadea – також з еластичного бавовняного трикотажу.

Класичні сліпи

Безпрограшний варіант, у якому вам не доведеться думати про комфорт: він просто буде у вас за замовчуванням. Зазвичай ці моделі закривають достатньо тіла, щоб ви почувалися захищено. Навіть коли вітер раптово підніме вам спідницю, як у Мерилін Монро.

Хіпстери

AD_4nXf2Rrk27KZGuksDb8Q9ntcFiVuFRc173a83JJlkURO9enGCvRACz2orouBc62c_y6I89qfDTymXlI1SX5Oa-Zu3TUWlPIStlkBHSy708ETDFSW-eFYjC_WoN4jO3ahXnNY5y5CbqHXcjuElrn50qibM-mYk8mVwUwbcvKDZew?key=1BUstMGt09yX5gG_WxPoGA

Трусики з низькою посадкою, які схожі водночас на бікіні та на високо вирізані шортики. Завдяки такій лінії талії ви точно не «засвітите» резинку трусиків, якщо нагнетеся або сядете на стілець у кафе. Цей варіант — must have для поціновувачок спідниць, які тримаються на стегнах.

Шортики (Boyshorts)

Незважаючи на «хлопчачу» назву, цей фасон є дуже комфортним для жіночого тіла. Зазвичай шортики мають середню або низьку посадку, що дозволяє експериментувати з фасонами спідниць. Звертайте увагу на моделі з достатньо широким еластичним поясом (близько 1 см). Завдяки цій деталі шортики не будуть скочуватися на талії та створювати дискомфорт.

Боксери

У жіночих білизняних каталогах так називаються еластичні шорти довжиною до середини стегна або нижче. Посадка у них може бути як середня, так і висока. Через цю деталь боксери можуть підтягнути животик та вирівняти лінію стегон. Проте у повсякденних боксерів ступінь корекції зазвичай невеликий (наприклад, у моделях брендів Fleri або Jadea). Якщо вам потрібна сильна корекція, шукайте за відповідними фільтрами на сайті інтернет-магазину.

Ще один плюс довгих шортиків — вони захищають ноги від сильного тертя при ходьбі. Особливо ця функція корисна у спекотну погоду. Такі моделі краще носити під непрозорими спідницями або сукнями вільного фасону.

Більше варіантів трусиків на будь-який випадок життя ви знайдете у онлайн-каталозі «Інтимо». Завітайте на сайт, роздивляйтеся світлини та обирайте пару, яка стане для вас «другою шкірою»!

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×