Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7
7

Айфон у 2023 році: найсучасніші та найпопулярніші моделі, на які варто звернути увагу

iphone 13 finish select 202207 pink

Айфон підкорив серця багатьох користувачів в усьому світі, адже гаджет суперпродуктивний, функціональний та стильний. Смартфон має високі показники потужності завдяки надійній операційній системі iOS, яка надає повну безпеку даних.

Пристрій дає багато можливостей користувачеві якісно виконувати свої повсякденні задачі, а також робочі. Нові моделі iPhone дозволяють без перешкод працювати на смартфоні та завантажувати складні програми.

Але ж як вибрати пристрій? Адже на ринку стільки різних моделей, що часто користувачі плутаються, який смартфон придбати. Однак варто відштовхуватися від цілей використання та особистих потреб. Далі у статті ми поділимося кількома актуальними популярними версіями Айфон та їх особливостями.

Популярні моделі iPhone у 2023 році

Стрімкий розвиток технологій та постійне оновлення каталогів зі стильними гаджетами змушує подумати про те, чи варто придбати новий Айфон. Однак якщо у вас є потреба та можливості — чому б не оновити пристрій? Тим більше, що сучасні моделі мають безліч важливих оновлень функцій та можливостей. Отож, поговоримо детальніше про найпопулярніші версії Айфон.

Достойна сучасна модель iPhone 13 Pro

Смартфон об’єднав всі передові технології та інновації, включаючи:

  • новий потужний процесор A15 Bionic;
  • покращену систему FaceID для швидкого розпізнавання обличчя;
  • 6,1-дюймовий дисплей із підтримкою технології ProMotion та надзвичайною яскравістю на рівні 1200 ніт;
  • акумулятор на 3080 міліампер-годин, який забезпечує тривалий час роботи пристрою;
  • потрійна система камер;
  • підтримка мережі 5G для швидкого та стабільного зв’язку.

Крім того, iPhone 13 Pro має режим ProRes для створення вражаючих фотографій та надає “Кіноефект” для відеознімання у режимі відео, що додає особливий художній ефект до вашого контенту. А макрознімання дозволяє зафіксувати найдрібніші деталі об’єктів з віддаленням на 2 сантиметри.

Придбати цей та інші моделі Айфон ви можете у магазині StoreInUA https://storeinua.com/ua. В асортименті представлені оригінальні нові та б/у моделі, усі вони перевірені та мають високу якість. Вибрати можна гаджет на будь-який бюджет та потреби.

Потужний iPhone 14

Айфон 14 вдосконалений завдяки новому 6-ядерному процесору A15 Bionic, який працює ще ефективніше. Графічний процесор отримав додаткове ядро, підвищуючи продуктивність. Навіть під час відкриття 20 програм одночасно гаджет працює стабільно та швидко.

Також у новому чіпі A15 знаходиться 16-ядерний нейронний двигун, який може виконувати до 15,8 трлн операцій за секунду. Це робить новий iPhone 14 ідеальним для застосувань AR та гри з високоякісною графікою. Важливо відзначити, що пристрій не перегрівається і працює без збоїв. Використовувати його можна також для роботи.

Топовий інноваційний Айфон 14 Pro Max

Смартфон має вдосконалений чіп А16 Bionic, який в декілька разів продуктивніший та ефективніший за аналоги. Також гаджет отримав суперфункціональні камери на 48 Мп, яка дозволяє робити якісні світлини на професійному рівні. Також пристрій отримав значні покращення системи відеознімання, вона дозволяє стабільно знімати ролики навіть під час поганого освітлення. А селфі-камера стала частиною “шторки” Dynamic Island, яка виконує декілька функцій.

Айфон у 2023 році: найсучасніші та найпопулярніші моделі, на які варто звернути увагуДодатково гаджет отримав суттєві покращення дисплея, він дуже яскравий навіть на сонці та має з частоту оновлення 120 Гц. Також Айфон відрізняється потужним акумулятором, який вражає можливостями довготривалої автономної роботи пристрою.

Отож, ми розглянули найтоповіші моделі Айфонів та їх головні особливості й оновлення. Тепер вибір за вами, залежно від потреб та уподобань, можна підібрати оптимальний варіант з великого асортименту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×