Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
45
45

Алгоритм вибору найкращого системного блоку для ігрового комп’ютера

0 02 05 40d57f81d30ddc7d452527d61168ba161f73f33c55d017c6b0ef9f4aaf5f08fc e9a9cc268136d996

Полюбляєте у вільний від навчання чи роботи час пограти у «серйозні» ігри? Для таких випадків, власне, потрібен максимально потужний комп’ютер, який би справлявся з «важкими» ігровими програмами, забезпечуючи плавність та стабільність ігрового процесу.

Саме для занятих геймерів і створений спеціальний клас ігрових комп’ютерів https://comfy.ua/ua/desktop-computer/naznachenie_pk__igrovye/, технічні параметри який, власне, й «заточені» під  найвибагливіші ігри, що доступні на гейм-ринку.

Але якщо у вас ще й досі нема підхожого ПК і зараз ви перебуваєте на етапі його вибору, але не знаєте як це робити правильно, що ж, спробуємо допомогти вам  у цьому, сформувавши чіткий алгоритм дій. Це, маємо надію, допоможе вам обрати найкраще рішення, яке повністю задовольнить ваші геймерські потреби. Окей, летс гоу.

Обираємо системний блок правильно – на що звернути увагу

Системний блок – це така річ, яка є основою усього ігрового ПК (та й не тільки ігрового). А тому беріть до уваги такі моменти:

  • Процесор

Чипсет має бути максимально потужним, щоб запросто справлявся навіть з найвибагливішими іграми. Орієнтирами можуть стати Core i5 і вище від бренду Intel або, приміром, Ryzen 5 і вище – від виробника ADM тощо. Це дійсно дуже хороші і продуктивні “движки”, які, власне, й створювалися для складних задач.

  • Відеокарта

Також є надважливою складовою ігрового комп’ютера, яка, простими словами, відповідає за перенесення інформації, яку обробляє ПК, на монітор. А тому чим потужніша відео карта, тим плавніший і стабільніший ігровий процес.

Тому орієнтуйтеся на сучасні моделі від NVIDIA (серії GTX/RTX) або AMD (серії RX).

  • Оперативна та вбудована пам’ять

Для того, щоб ігри працювали без зайвих питань, важливо мати достатній об’єм «оперативки». Мінімум – 16 Гбайт, але кращий варіант 32 Гбайт, щоб не втрачати впевненість.

Аналогічно і з пам’яттю на жорсткому диску. Чим більше – тим краще, адже сучасні ігри займають чимало місця на комп’ютері, тому, власне, потрібно цього місця мати достатньо – 512 Гбайт мінімум, але краще розглядати варіант на 1 Тбайт.

  • Система охолодження

Коли ПК працює із «важкою» грою, системний блок сильно нагрівається. Щоб уникнути перегріву, а відтак зависань і поломок, зверніть увагу на наявність хорошої системи охолодження. Це можуть бути CPU кулери, корпусні вентилятори тощо. Їх наявність – важлива і потрібна.

Ясна річ, не менш важливими є і порти, слоти, конектори та інші інтерфейси, які згодяться для підключення зовнішніх пристроїв – клавіатури, миші, монітору, флешок тощо.

Окремо хочеться наголосити на зовнішньому вигляді системного блоку. Він має бути яскравим, привабливим, словом, унікальним, тобто таким, що вирізняє його з-поміж ПК інших класів. Також важливий параметр, яким не варто нехтувати.

До речі, найкращі рішення для ігрових ПК шукайте на comfy.ua, бо тут і вибір великий, і ціни приємні, і, якщо виникне потреба, допоможуть обрати саме те, що вам потрібно.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×