Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
69
69

Автовикуп Київ після ДТП: як легко продати авто

Автовикуп Київ після ДТП: як легко продати авто

Коли власник вирішує продати автомобіль, це може стати великим квестом, який іноді неможливо пройти. Добре, якщо машина знаходиться у ідеальному стані. Популярна модель, маленький пробіг, не бита, фарбована і т.д.

А от якщо автомобіль після ДТП чи не на ходу з якихось причин, це стає справжньою проблемою. Вирішити її можна, звернувшись за послугою автовикуп Київ після ДТП, де професіонали допоможуть з оцінкою та переоформленням. Вам не доведеться самостійно ремонтувати, готувати авто до продажу, гаяти час на переговори з потенційними покупцями. Вам навіть не доведеться їхати кудись. Ми допоможемо вам відбуксирувати та підвеземо вас за потребою.

Викуп автомобілів після ДТП: навіщо він потрібний?

Ви не можете відремонтувати свій автомобіль та продати його приватному покупцю, тому що його неможливо перереєструвати. Це з тим, що він має історію ушкоджень. Після аварії автомобіль уже не той і зареєструвати його як новий неможливо. Якщо ви спробуєте продати його через звичайні автосалони, ви отримаєте дуже низьку ціну. Єдиний вихід із цієї ситуації – подати заявку на автовикуп автомобіля після аварії. Тоді спеціальний центр оцінки автомобілів оцінить ваш автомобіль та назве його вартість, виходячи з його стану.

Як продати б/у автомобіль в Києві

Якщо ви хочете продати вживаний автомобіль, то вам необхідно зробити наступне: – Перевірити автомобіль на наявність дефектів і зробити фотографії автомобіля: вони покажуть стан автомобіля краще ніж слова. Попередня оцінка автомобіля проводиться саме за фотографіями. Власник авто надсилає заявку з фотографіями та коротким описом машини та за ними фахівці оцінюють транспортний засіб. На цю процедуру йде максимум 40 хвилин, зв’язуються з власником з пропозицією щодо ціни покупки.

Як отримати до 95% вартості автомобіля

Експерти центру оцінки автомобілів оглянуть ваш автомобіль та назвуть приблизну вартість, враховуючи стан автомобіля та тип дефектів. Ви можете поторгуватися з ними та отримати вищу ціну, але навряд чи вона підніметься вище за 95%. Викуп автомобіля після аварії – єдиний спосіб отримати 95% вартості автомобіля. Якщо ви продасте його без викупу, ви отримаєте максимум 70%. Всі витрати на оцінки, переоформлення, а якщо потрібно, транспортування автовикуп бере на себе компанія-покупець.

Висновок

Викуп автомобіля після аварії – це гарний варіант для тих, хто хоче продати свій автомобіль за справедливою ціною. Вам не доведеться ремонтувати автомобіль і рекламувати його, і ви отримаєте ту ж суму, що й під час продажу в гаражі. Але недоліком є те, що вам доведеться довго чекати, доки автомобіль оглянуть. Якщо у вас немає часу і ви хочете продати машину швидко, ви можете спробувати продати її на звичайних автомобільних аукціонах. У цьому випадку ви отримаєте за нього менше грошей, але можете продати його швидко та без клопоту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×