Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5
5

Букет на 8 березня дівчині – акцент на ніжність

img 8851 2

Всі квіти красиві. Це не дивно, бо все що створює Природа – досконале. Але царство флори дуже різноманітне і багато рослин флористи використовують для створення красивих композицій.

Безперечно, для «класичних» букетів використовуються «благородні» квіти, які спеціально вирощують. Хоча, квіткова мода теж мінлива і з вражаючою регулярністю відновлюються тренди на «польові» квіти або оберемки, які виглядають «натурально» і не так «досконало», як створений флористом букет.

Та на свято весни польові квіти точно не будуть актуальні. По-перше, їх ще не має. По-друге, 8 березня асоціюється з такими рослинами як тюльпани, нарциси, гіацинти, троянди (куди без них) та орхідеї. До речі, ці екзотичні красуні давно вже перестали бути «екзотами», добре адаптувалися у місцевих умовах і доступні покупцям круглий рік. На сайті інтернет магазину УкраФлора представлені кращі екземпляри квітів, які вражають і красою, і свіжістю, і якістю. Тому підібрати букет на 8 березня дівчині https://ukraflora.ua/ru/catalog/f-8-marta/ не складно. До речі, якщо все-таки виникнуть складнощі у підборі рослин, флористи допоможуть вам визначитися з придбанням і допоможуть оформити композицію, щоб вона справила враження на дівчину.

Рожеві тональності та вишукана «архітектура»

Перша ідея, яка з’являється коли мова йде про необхідність придбати букет для дівчини – це купити троянди червоного кольору. Це непогане рішення, але це дежавю. Адже зовсім недавно (на день Закоханих) ви вже презентували розкішні червоні троянди, які є символом кохання і пристрасті. Невже на 8 березня дарувати такий самий букет? Це нудно і не креативно.

Тим більше, на 8 березня в продажі доступні ніжні нарциси, красиві тюльпани, гіацинти, які зачаровують своїм ароматом. Варіантів багато і всі вони цікаві для букету. Флористи запропонують вам як букети в монохромному виконанні (квіти одного виду в одному кольорі), так і багатоколірні і багатовидові композиції. До речі, дуже популярний тренд – дарувати квітку у вазоні. Але якщо вам до смаку більш класичні рішення – то красивий елегантний букет – ідеальний вибір. І не варто купувати велику кількість рослин. Так, тюльпани чи нарциси краще виглядають коли їх багато, але багато може мати різні значення. На відміну від троянди, яку сміливо можна дарувати соло, тюльпан один виглядатиме «як у полі воїн». Але вже п’ять або сім квіток створять красивий букет. Тим більше весняні квіти доступні у різних кольорових варіаціях і навіть відрізняються за сортами та екстер’єром. Щодо кольору, для дівчини краще обирати квіти у рожевій палітрі, фіолетовій, помаранчевій. Жовтий – табу, якщо мова про тюльпани, бо вони стали символом розлуки. А от жовті нарциси чи орхідея – дуже шикарно виглядатимуть і прийдуться до смаку дівчині.

Головне, щоб рослини були:

  • Красиві;
  • Свіжі;
  • Якісні.

tyolpani

А знайти такі квіти не проблема, особливо на сайті інтернет магазину UkraFlora. А професійні флористи завжди допоможуть створити достойну композицію, яка вразить кохану.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×