Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
52
52

Чоловічі худі – частина базового гардероба

567777

Худі – це така толстовка, але з капюшоном, вона дуже зручна, практична та універсальна, тому багато чоловіків не хочуть навіть вилазити з неї. Вона може бути різних фасонів та дизайну, наприклад, або на блискавці, або із застібкою-блискавкою, або з маленькою змійкою по середині.

Часто у капюшона є зав’язки, які звисають у вигляді декоративного елементу. Але якщо Ви раптово потрапили під дощ або сильний вітер, то можете затягнути ці зав’язки, щоб захиститися від негоди.

Які особливості худі?

Взагалі чоловічі худі вважалися тільки вуличним одягом або виключно для спортзалу. Але на сьогоднішній день даний вид зайняв своє місце в базовому, звичайному гардеробі усіх чоловіків. Тому переваги толстовок такі:

  • Капюшон та комір-стійка. Саме вони захищають вашу шию та голову, якщо одягнете під дощ або вітер.
  • Вільний, зручний крій. Завдяки цьому худі не буде сковувати Ваших рухів і забезпечуватиме комфорт та практичність при носінні.
  • Гумки на манжетах. Майже у всіх толстовок є такі спеціальні гумки, бо вони дозволяють зафіксувати рукава як необхідно.
  • Матеріал. Існують як легкі, так і теплі на флісі, тому можете носити, коли завгодно: хоч узимку, хоч літніми прохолодними вечорами.
  • Дизайн. Є чоловічі толстовки без рукавів (частіше за все одягають у спортивні зали); варіанти без капюшонів; худі з принтами (це зараз дуже популярно).

З чим носити чоловічі худі?

Худі – це дуже модний та практичний одяг, саме тому вони такі популярні та актуальні. Уже важко уявити чоловічу шафу без даного виду одягу, і тому виникає питання з чим же носити. Ось деякі приклади:

  1. Джинси. Це класичний варіант для будь-яких випадків, але худі з джинсами буде гармонійно поєднуватись, і Вам буде комфортно, а це головне. Толстовка з капюшоном, об’ємна або ні, добре підійде до звужених штанів, навіть до рваних.
  2. Спортивні штани та шорти. Варто знати, що худі – це не тільки для спорту, тому зараз комбінують з різними моделями. Основне правило, щоб Вам було зручно, тому сміливо одягайте, поєднуйте зі спортивними штанами, і відправляйтеся на прогулянку.
  3. Прямі брюки, але з щільного матеріалу. Хороший варіант для повсякдення, але головне – правильно та вміло підібрати колірне рішення.
  4. Взуття. Щодо цього, то немає необхідності турбуватися, тому що ці типи підходять під усе: кросівки, кеди, черевики, туфлі, мокасини тощо. Але звертайте увагу, яку нижню частину образу Ви обрали і вже підлаштовуйтесь.
  5. Верхній одяг. Добре поєднання буде зі шкіряною короткою курткою або осіннім пальто, також можна одягати і звичайні куртки.
  6. Головні убори. Толстовка вже має капюшон, але якщо для повного аутфіту Ви хочете додати кепку, бейсболку, шапку, то це не буде заважати.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×