Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
5
5

Чи безпечний трюковий самокат?

210824 candy 1

Коли перед батьками постає питання купити трюковий самокат, то найперше, за що виникає хвилювання – це безпека. Адже під час стрибків чи виконання трюків дитина може не просто впасти, а травмуватися.

Сьогодні ми вирішили розібратися, наскільки безпечним є трюковий самокат для дітей і чи можна уникнути забоїв та травм?

Правила безпечного катання на самокаті

І хоча всі знають, що засоби індивідуального захисту – є обов’язковим атрибутом будь-якого райдера (навіть профі), але чомусь більшість підлітків нехтують такими елементами, як шолом, наколінники чи налокітники. Напевно дитяча самовпевненість та відсутність страху у якийсь момент переважають, що на майданчику все частіше можна зустріти «голих» молодиків. Та бувши у різному віці, потрібно пам’ятати, що власна безпека – це основне, за що ви маєте хвилюватися перед тренуванням. Одна річ, коли ви впадете й отримаєте подряпини руки, зовсім інша – забої голови чи кінцівок.

В інтернет-магазині Candy Boards не лише доступні ціни на трюкові самокати. В наявності найкращі моделі спортивного транспорту світових виробників, а також запчастини до них та елементи індивідуального захисту. З нами катання на трюковому самокаті – це не лише кайфово, а й безпечно! Ось вам декілька порад від професійних райдерів:

  1. Захист голови – першочергова потреба!
  2. Попіклуйтеся про руки та пальці – вони страждають найбільше.
  3. Обирайте закрите взуття.
  4. Самокат має бути відповідного розміру, який залежить від зросту, ваги та довжини стопи дитини.
  5. Не вижимайте з тіла всі соки, якщо відчуваєте сильну втому. Це дуже небезпечний момент, який часто призводить до травмування.
  6. Якщо відчуваєте невпевненість, то краще виберіть собі місце якомога далі від скупчення людей. Так ви зможете самостійно їздити та за потреби падати, не заважаючи іншим.
  7. Поважайте кордони інших учасників на майданчику. Саме нерегульовані межі часто стають причиною зіткнень та травмування.

Чи безпечний трюковий самокат?

Своєчасне обслуговування – запорука безпечного катання

Який би надійний трюковий самокат ви не купили, яку б компресію не обрали, але з часом певні частини зношуються та потребують заміни. Якщо не помітити поломку вчасно, то можна серйозно травмуватися. Ви тільки уявіть, як на швидкості відлітає колесо або відкручуються гвинти в хомуті. Щоб уникнути небажаних наслідків, проводити ТЕО рекомендується через кожні 3 місяці регулярних тренувань.

Слідкуйте за своїм персональним транспортом, а у випадку пошуку запчастин вам завжди допоможе Candy Boards.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×