Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7
7

Чи потрібні вам послуги страхової компанії?

It s national life insurance day is your family covered

Не поспішайте категорично відповідати «ні». Адже страхування – це саме той продукт, який дозволяє фінансово захиститися від потенційного ризику.

Ви досить відповідальні та обережні в подорожах, проте неочікувано захворіли та потребуєте термінової медичної допомоги? Страховка може покрити ваше лікування навіть за кордоном. Зловмисники пошкодили авто? Це незалежні від вас обставини, але також можна отримати кошти на відновлення. Сусіди затопили вашу квартиру? Якщо ви маєте чинний поліс, ремонтувати її за власні гроші не доведеться.

Які саме страхові послуги вам потрібні

Перевірена українська страхова компанія https://arsenal-ic.ua/ надає громадянам захист від широкого переліку ризиків. Тут про власну фінансову безпеку може подбати кожен:

  • водії – купити поліс КАСКО та автоцивілку;
  • власники нерухомості – захистити свої будинки від внутрішнього та зовнішнього пошкодження;
  • туристи – убезпечити себе від ймовірних незапланованих витрат під час подорожей;
  • власники техніки – позбутися ризику її поламання чи крадіжки.

Не варто забувати, що медичні витрати можуть бути одними з найтерміновіших та найбільших. Ситуація з COVID-19 це підтвердила. Отже, можливість отримати необхідний обсяг професійної допомоги, незалежно від поточної фінансової ситуації, є вкрай важливою. До переліку послуг може входити не лише оплата виклику швидкої допомоги. Крім того, страхова компанія відшкодує витрати на отримання послуг в амбулаторно-поліклінічних умовах, а також діагностику й лікування критичних захворювань. Деякі медичні пакети можуть передбачати вакцинацію та стоматологію.

Страхування: за та проти

Здебільшого люди, які користуються страховими послугами протягом тривалого періоду часу, відмічають, що це зручно. Головними аргументами на користь придбання полісів є:

  • впевненість у майбутньому. Завдяки страхуванню вам не треба тримати запас грошей «на чорний день»;
  • можливість інвестувати або вільно витрачати на свій розсуд наявні кошти. Ви будете почуватися вільнішими та не хвилюватися про обставини;
  • невеликі регулярні платежі в порівнянні з можливими розмірами компенсації. Дозволяють коморфтно розподіляти ризики в часі.

Страхування може сприяти зростанню добробуту вашої родини. Адже все майно та навіть здоров’я буде надійно захищене. Проте у страхування є також противники. Здебільшого їхнім основним аргументом є небажання витрачати гроші на придбання поліса, адже ці кошти можна використати на власні поточні потреби. Насправді в тому разі, якщо ви не подбаєте про майбутнє та не відкладатимете гроші в резерв, несприятливі життєві події можуть завдати серйозного удару по вашому майновому стану. Вам доведеться зіштовхнутися з боргами та кредитами для того, щоб відновити власне авто, житло або вилікувати члена родини. Отже, якщо ви не довіряєте професійним страховикам, доведеться брати такі ризики на себе.

Поширеним міфом є ідея про те, що страхова компанія може не відшкодувати збитки належним чином. Проте насправді хвилюватися з цього приводу не варто – умови надання конкретної послуги детально прописані в договорі, а будь-яку інформацію, що стосується страхування, завжди можна уточнити у працівників компанії. У разі настання страхового випадку клієнти можуть звернутися за роз’ясненнями щодо подальших дій, необхідності збору певних документів тощо.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×