Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
6
6

Для чого і кому потрібні красиві номери?

unnamed

Сучасний цифровий світ і користувачів у ньому важко уявити без гаджетів і смартфонів, що важливо необхідні в щоденній рутині.

Разом з цим для власників пристроїв будь-яка дія в мобільному телефоні чи планшеті починається з введення цифр: паролі, пін-коди, логіни, коди підтвердження, вхід до соціальних мереж, авторизація даних. Майже кожен цифровий крок повʼязаний із числами. А головним ідентифікатором користувача в цьому випадку є мобільний номер телефону.

Коли ви купуєте SIM-карту з випадковим номером, то рідко можна уявити скільки разів доведеться поділитися контактом. Ця комбінація як мінімум необхідна для того, щоб залишати про себе дані на робочому місці, в особистого лікаря, у батьківському комітеті школи чи просто серед кола знайомих і близьких. Як максимум — номер телефону використовується для входу в додатки, застосунки й програми.

З практичного й естетичного погляду бажання купити номер телефону онлайн, який легко запам’ятати, стає ключовим у пошуку. На сайті Київстар обрати та придбати ексклюзивний абонентський номер можна всього за три кроки, але спочатку пропонуємо розібратися що це за послуга і кому потрібна.

Красивий номер — що це?

Особливий телефонний номер — це комбінація цифр, що виглядає візуально «естетично» та просто запамʼятовується з першого погляду.

Характерні ознаки ексклюзивності:

  • цифри, що повторюються у варіантах дві, три або чотири підряд;
  • послідовні цифри;
  • симетричні або дзеркальні варіації;
  • числа, що мають особливий сенс для користувача (дата народження, улюблена «щаслива» комбінація).

Креативити з підбором номера для SIM-карти та eSIM можна у спеціальному полі на сторінці сайту Київстар.

Кому потрібен особливий номер?

Обмежень в категоріях користувачів для вибору гарного телефонного номера взагалі немає. Послуга може бути актуальною для:

  • підприємців і бізнесменів, щоб спростити для клієнтів процес пошуку і запамʼятовування номера;
  • для публічних осіб, які мають популярність, впізнаваність є представниками певного бренду або ж для тих, хто хоче підкреслити статусність;
  • для членів родини, що бажають мати парні номери або ж легкі комбінації, щоб діти завжди пам’ятали й тримали зв’язок з батьками;
  • всіх, хто завжди проявляє увагу до деталей, цінує естетику у всьому й підкріплює це особливими сенсами.

Просто мати бажання відрізнятися і не бути схожим на інших — цього достатньо, щоб виконати три кроки до покупки гарного номера телефону.

Як купити?

Якщо в модних бутиках, в автосалонах і сервісах, де є можливість робити індивідуальні замовлення ви звикли по пів року стояти в чергах і «змагатися» за бажану покупку, то з красивим номером на сайті Київстар все набагато простіше:

  1. Підберіть номер, що вам подобається з урахуванням всіх побажань.
  2. Оплатіть запропонований номер і тариф, який обрали.
  3. Отримайте SIM-карту зручним способом.

Ваш вибір точно оцінять справжні естети й уважні до деталей користувачі!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×