Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
8
8

Фарба від надійного виробника

brow120200604 4126 td80h820210211 30639 d566af

Олівці, тіні та пудри дозволяють легко надають бровам бажаної форми та кольору, але вимагають щоденного нанесення. Фарба Зола для брів – сучасний засіб для створення довготривалого макіяжу від авторитетного, перевіреного часом виробника.

Косметичний засіб економить час жінки вранці та позбавляє її необхідності корекції протягом дня. Потрібно лише підібрати відтінок відповідного кольоротипу.

Різновиди фарби для брів.

Фарба Зола буває у вигляді пасти або розсипна. Відтінки варіюються від класичних чорного і коричневого до незвичних (кавовий, карамельний, графітовий). Розсипчасті продукти виготовляються із натуральної хни. Вона є гіпоалергенною, однак має дещо сильний запах.

Хна допомагає відновити ослаблені волосинки і стимулює їх ріст. Вона підходить для чутливої шкіри і є чудовим варіантом для рідких, тонких або ламких брів.

Перехід на натуральні барвники (якщо раніше використовувалися виключно хімічні речовини) — чудовий спосіб відновити здоров’я брів. Проте частина сучасних хімічних фарб вже безаміачні. Проте вони не здатні забезпечити гарної стійкості кольору.

Популярні варіанти фарби Зола для брів:

  • кремові та гелеві фарби: мають м’яку текстуру і забезпечують стійкість кольору до 4 тижнів;
  • капсули з хною для біотатуажу: зручні у використанні та гарантують дуже тривалий ефект;
  • перманентна фарба: використовується в салонах для татуажу брів.

Перманентні фарби глибоко проникають у шкіру, тому недосвідченим людям не варто експериментувати з ними вдома.

Рекомендації щодо фарбування брів

Брюнеткам фахівці радять фарбувати брови на 2–3 тони світліші за натуральний колір волосся. Блондинкам варто робити брови на кілька тонів темніше. Колір брів має гармоніювати з відтінком шкіри та очей. Для теплого кольоротипу шкіри підходять відповідні теплі відтінки, для холодного – холодні (наприклад, рудоволосим підходять каштанові, а блондинкам). Для сивого волосся ідеально підходить графітовий колір.

Корегувати за декілька днів до фарбування форму брів. Зайві волосинки слід видаляти за 2–3 дні до процедури оскільки барвник може подразнювати шкіру чутливу шкіру. Рекомендується також зробити тест на алергію перед застосуванням. Ламкі або слабкі брови варто фарбувати виключно фарбами, які не містять аміаку. Хна, як природний і нешкідливий матеріал може триматися понад місяць.

Процедура фарбування триває 10–15 хвилин. Якщо фарба діє швидко (вже через 5 хвилин дає інтенсивний колір) це є ознакою наявності агресивної хімії.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×