Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6
6

Фен для волосся: основні переваги та можливості приладу

Фен для волосся: основні переваги та можливості приладу

Зачіска відіграє важливу роль у створенні цілісного образу. Проте іноді під руками не вистачає різних електроприладів для волосся, які дозволять зекономити час при створенні гарних зачісок.

Останнім часом в мережі Інтернет набирають обертів різні фени для волосся, завдяки яким можна не тільки висушити пасма, а й створити унікальну зачіску в домашній умовах всього за декілька хвилин.

Сьогодні існує з десятка фенів, які відрізняються ступенем нагрівання, швидкістю повітря, режимами регулювання та приналежністю. В сучасних умовах фен – помічник чоловіка чи жінки, який замінить багато інших електроприладів для волосся.

Види фенів

Як зазначалося вище, сьогодні в Інтернеті можна знайти велику кількість різних фенів, проте кожен з них буде різнитися за багатьма критеріями: від різнопланових насадок до розмірів та типів прибора. Найпоширенішими вважають такі:

  • побутові. Вони добре висушують волосся та створюють на ньому чудовий об’єм. Фени такого типу — циліндричної форми, невеликі за розміром, а головне  — легкі за вагою;

  • компактні. Такий фен підійде для подорожей, оскільки вони завжди маленькі за розміром та мають на собі ручку, яка легко вкладається у багаж;

  • професійні. Фени такого типу відзначаються надійністю, оскільки здатні працювати по 8-10 годин у день. А їхня потужність варіюється від 1500 до 2500 Вт. Вони зазвичай оснащені керамічним елементом, який під час роботи нагрівається, що призводить до створення сильної гарячої хвилі.

Фени бувають трьох видів: дифузори, концентратори та стайлери. До прикладу, перший м’яко висушує волосся та робить легкий масаж маківки. Другий — випрямляє та розгладжує пасма, надаючи їм об’єму. У свою чергу останній вид фену накручує локони, збільшує прикореневий об’єм, володіючи великою потужністю. За рахунок якої можна отримати хороший результат.

Завдяки фену не доведеться виходити на вулицю з мокрою головою, наприклад, з басейну або після відвідування аквапарка. А в холодну пору це ще й дасть можливість запобігти хворобі.

Кожна дівчина запевнить, що фен – корисна і потрібна річ в домі. Серед основних переваг цього електроприладу можна виокремити такі:

  • швидке сушіння;

  • комфорт під час використання;

  • мінімальна вага;

  • якісний вплив на “непокірливі” пасма;

  • зрозумілий у використанні

Завдячуючи хорошому фену, ви можете миттєво висушити волосся, створити чудові зачіски навіть без допомоги перукаря та багато іншого. При виборі такого прилада звертайте увагу на вид фена, його режими та замовляйте той, який підійде саме вам.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×