Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
38
38

Готуємося до зими: які жіночі пуховики будуть у моді у 2024-2025 роках

66e2aee2e36bc

Уже багато сезонів поспіль пуховики входять до найактуальнішого та модного зимового одягу, тому що вони досить теплі та зручні. А великий асортимент кроїв і кольорів дозволяє кожній модниці з легкістю підібрати ідеальний варіант залежно від типу фігури, особистих уподобань та інших факторів.

У статті розповідаємо, які саме жіночі пуховики будуть у моді цієї зими та на які моделі стилісти радять звертати особливу увагу.

Силуети оверсайз

Тенденція оверсайз, яка домінувала в останніх модних сезонах, залишатиметься актуальною й у зимовому сезоні 2024/2025. Оверсайз не тільки дозволяє залишатися в тренді, але й забезпечує високий рівень комфорту, оскільки під просторий пуховик можна вдягати декілька шарів одягу. Серед особливо актуальних моделей, які можна знайти в Ostriv, є варіанти з великими капюшонами та з помітними візерунками зі стібків.

Екологічно чисті матеріали

Відомі бренди дедалі частіше використовують для виробництва пуховиків екологічно чисті матеріали: перероблений пух, синтетичний утеплювач. Також низка компаній впроваджує етичні практики під час виробництва пуху.

Особливо актуальними цієї зими будуть пуховики із переробленого поліестеру та органічної бавовни.

Сміливі кольори

Нейтральні тони, такі як чорний, сірий та бежевий, залишаються актуальними. Але поряд із ними взимку 2024/2025 у тренді будуть пуховики сміливих кольорів:

  • яскраво-червоного;
  • кобальтово-синього;
  • смарагдово-зеленого;
  • насичено-фіолетового;
  • неонових відтінків.

Також стилісти пропонують моделі з кольоровими блоками, поєднуючи контрастні тони в одному предметі одягу. Ця тенденція особливо приваблива для тих, хто хоче заявити про себе за допомогою верхнього одягу та виділятися з натовпу в похмурі зимові дні.

66e2aef7e6f80.webp

Стриманий силует

Шанувальницям стриманої вишуканої класики варто звернути увагу на пуховики з гладкими силуетами, які підкреслюють фігуру і при цьому забезпечують тепло та комфорт. До найпопулярніших моделей входять варіанти з поясами на талії та структурованими плечима. Актуальна довжина — до середини стегна або до коліна. У тренді тканини з матовим обробленням, гладкий нейлон і матеріали з додаванням вовни.

Блискуче оздоблення

Зима 2024/2025 привносить нотку гламуру: багато брендів пропонують пуховики з глянцевим блиском або металевим покриттям. Такі моделі мають дуже футуристичний та сміливий вигляд, тому їх часто вибирають ті, хто любить експериментувати з модою. Срібне, золоте та бронзове оздоблення особливо популярне, особливо в поєднанні з мінімалістичним дизайном самої речі, дозволяючи зробити наголос саме на матеріалі, а не на крою.

Багатофункціональні моделі

Оскільки практичність усе ще в моді, ще один ключовий тренд зими 2024-2025 років — багатофункціональні пуховики. Такі моделі оснащені знімними каптурами або рукавами, а також можуть бути двосторонніми. Акцент робиться на вироби, які можна носити по-різному, враховуючи погодні умови та особисті вподобання.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×