Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
133
133

Як купити справжній меч із кінофільму за половину ціни?

Як купити справжній меч із кінофільму за половину ціни?

Так уже склалося, що полиці наших магазинів набиті різноманітною китайською продукцією. Вітчизняний продавець купує цей товар у китайців оптом. Потім прагне якнайшвидше розпродати свій улов на батьківщині.

Час – це гроші. Розбиратися в тому, що саме продається часто особливо нікому та й ніколи. Ну а самі китайці, схоже, взагалі особливо не цікавляться питанням, що саме вони продають. Головне – продати якомога швидше і більше.

Чи не засуджуємо. Це нормально. Лише скажений ритм сучасної світової торгівлі. Не більше.

Все це призводить до ряду досить кумедних явищ. Наприклад, багато західних виробників розміщуює свої замовлення саме в Китаї. Китайці часто, без особливих сумнівів, пускають частину колись брендової продукції «ліворуч». Або просто випускають неабияку кількість ніким та ніде неврахованих копій.

Все це, під номерами артикулів, що нічого нікому не говорять, закуповується нашими оптовиками і везеться до нас.

В результаті ви можете зустріти в українських інтернет-магазинах масу цікавих речей. Наприклад, мерч, що відноситься до відомих кінофраншиз. Мечі з фільму «Володар Перстнів» та серіалу «Вікінги», катани з «Останнього самурая» та «Вбити Білла» або ж мачете з «Рембо 4».

Найчастіше, все це буде продаватися під назвами і номерами, що нічого не значать. І за цінами в рази менше цін на мерч у спеціалізованих західних магазинах.

Нічого дивного. Ми вже описали, як це все виходить.

Тут варто знати, чого саме ви хочете. Звісно, у певному плані це – лотерея. Але у разі везіння можна роздобути щось справді цікаве. І заплатити гроші, у рази менші, ніж захочуть взяти з вас «авторизовані продавці».

Особливо здорово вийде, якщо ви дійсно знатимете справжню цінність вашої покупки. Будете в курсі, про що написав свою історію британський професор. Будете знайомі з діяльністю британського майстра Пітера Лайона. Будете знати про компанію Weta Workshop. Про їхню роботу над фільмом «Володар Перснів». Про те, що основою цього меча взято реальний давньогрецький меч – ксифос. Про те, чому цей фільм справді унікальний у плані представленої матеріальної культури. І чому так більше, на жаль, схоже, ніхто вже не зробить.

Головну цінність речам надають історії, які стоять за ними. Для когось цей меч – просто артикул, а для вас – частина унікальної події, екранізації епохальної книги та результат роботи одного з найкращих майстрів сучасності.

Джерело – wellgo.ua

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×