Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
153
153

Як насолоджуватися суші по-справжньому

Як насолоджуватися суші по-справжньому

Замовте суші на сайті https://la.ua/sushi/ – ми цінуємо кожного клієнта, а всі наші страві смачні, бо свіжі, якісні. Наші майстри справжні майстри, які кожен день продовжують відточувати свої навички, привносячи новий акцент в кожне замовлення.

Така страва буде завжди підкреслювати статус господарів оселі та загострювати увагу на гостинність та щирість. Колись в Японії можна було сплатити податок суші, тому можна назвати роли та суші справжнім «купідоном» закоханих. Риба завжди цінувалася по всьому світу, тому що сприяє збуджуючим гормонам і містить омега-3.

Сайт https://la.ua/sushi/ представляє велику кількість суші, ролів та інших японських страв, а готують у нас тільки чоловіки, як за найкращими традиціями. За вимогою японських традицій, чоловіки можуть готувати суші тільки якщо 10 років цьому вчилися, в нашій країні умови трошки пом’якшені, але все одно наші майстри стають до праці за умови дворічного досвіду. Всі наші кухарі мають спеціальні ліцензії, тому ми з гордістю можемо назвати наш суші-заклад найкращим.

Класичні інгредієнти для приготування суші

Коли ви замовляєте класичні роли чи суші, потрібно розуміти, що вони будуть складатися з:

  • Короткозернистого рису.
  • Водоростей норі.
  • Оцту.
  • Соусу.

Це база, за якою виготовляється будь-який варіант суші, далі додаються різні інгредієнти, що і надають смаку такого різноманіття. Для начинки можуть бути використаними наступні інгредієнти:

  • Огірок, помідори, авокадо, гриби.
  • М’ясо – копчена курка, філе чи інші види, які додаються зазвичай в авторських типах суші.
  • Морепродукти, куди входить як мідія, червона ікра, так восьминіг, вугор.
  • Сир тофу, сир фета і багато інших варіантів.

Як роблять суші

Для того, щоб надати правильну форму суші, необхідно використовувати бамбукову циновку. На неї має розкладатися лист норі, на який рівним тонким шаром розкладається рис. Далі рис потрібно перевернути й додати сир, далі додаєте огірок чи інші інгредієнти.

Як замовити суші

Наш сайт дуже легкий у користуванні, а доставка працює швидко, як і консультанти, менеджери та, на найважливіше, спеціалісти: кухарі, сушисти, пакувальники. Ми привозимо за адресою доставки суші разом з паличками, але якщо ви захочете, ми покладемо більше паличок. Також ви можете вибрати напої, які також додамо в замовлення, ще одну чи дві порції васабі або імбиру.

Всі звикли, що японську їжу потрібно вживати паличками, але більшість американців використовують звичайні виделки, а самі ж японці інколи полюбляють брати суші руками. Потрібно зазначити, що якщо роли чи суші реально божественні, то ніхто не зверне уваги на те, як ви й чим їсте такі страви.

Наші суші будуть запакованими в спеціальні контейнери, які не псують смак під час доставки та зберігають основний смак ролів, суші.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×