Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5
5

Як наважитися на нові стосунки після розлучення

1536697836 1434434143 01fb03fb3ff9307959d15868b47c5540

Розлучення – це важно для обох партнерів, незалежно від того, хто є ініціатором. Нерідко воно відбувається, якщо у чоловіка чи жінки з’являється хтось інший. В таких ситуаціях другому партнеру особливо тяжко: може розвинутися депресивний стан, початися проблеми у інших сферах.

Проте найважче – це наважитися на нові стосунки, почати знову довіряти та відкрити своє серце.

Проблеми, які часто виникають після розлучення

Психологи не рекомендують одразу після розлучення шукати нову людину, адже потрібно дати час цій рані загоїтись. Проте і назавжди відмовлятися від можливості знову стати щасливим теж не варто.

Переживаючи розлучення чи чоловік чи жінка може стикнутися:

  • з невпевненістю у собі, адже якщо тебе покинули, може здатися, що з тобою щось не так. Але це точно не потрібно сприймати у такій проекції;
  • небажанням спілкуватися абсолютно ні з ким: родичами, друзями, колегами, що однозначно не варто робити. Навпаки, розмова з іншими може стати майже сеансом психотерапії;
  • проблемами в інтимному життя. Еректильна дисфункція у чоловіків може бути наслідком пережитого стресу та невпевненості у собі. В таких випадках варто працювати з психологом, а для екстреної допомоги можна купити дженерик Сіаліс. Вони допомагають справитися з психоемоційним зниженням потенції та дають впевненість у ліжку. А продаються такі засоби онлайн, наприклад, в інтернет-аптеці https://pharmacy24.com.ua/uk/cialis-tadalafil/.

Як це все пережити

Повністю забути про розлучення та попередні стосунки неможливо. Але можна навчитися з цим жити та зробити важливі для себе висновки. Іноді саме невдалі стосунки допомагають зрозуміти, які помилки були допущені, та чого варто уникати у нових відносинах.

Як радять психологи, пережити найважчий період допомагає:

  • творчість чи хобі, від якого людина отримує задоволення. Варто знайти справу чи повернутися до того, що було цікаво. Підсвідомо у таких заняттях виходить гнів, біль, страхи;
  • зміни у житті, адже вони обривають нитки, які пов’язували з попереднім життям. Це може бути навіть банально – інша зачіска, колір волосся, стиль одягу;
  • занурення у роботу теж може частково допомогти пережити розлучення. а якщо це ще принесе покращення матеріального стану, то вигода подвійна.

Наважуватися на нові стосунки варто тоді, коли вже не болить, адже є вірогідність, що новий партнер буде порівнюватися зі старим, поки ще є почуття. І головне – від усього цього не повинні страждати діти, адже є таке поняття, як родинний сценарій.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×