Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9
9

Як обрати чоловіче взуття?

5688

Вибір чоловічого взуття є одночасно легкою та складною задачею. Адже при виборі потрібно звертати увагу на величезну кількість факторів. Кожен чоловік хоче взуватись у стильне, але в той же час і комфортне взуття.

Сьогодні ринок наповнений нереальною кількістю моделей – прямим тому підтвердженням є сторінка https://betega.com.ua/choloviche-vzuttya. Завдання дійсно непросте, але все можливо. Головне – не здійснювати спонтанну покупку. Любов з першого погляду може стати досить оманливою. Пропонуємо ознайомитись з основними рекомендаціями стосовно вибору.

Класичне взуття

Говорячи про ділові зустрічі та офіційні події, варто зупинити свій вибір на туфлях зі стриманим дизайном на шнурівках. Модні зараз оксфорди та дербі будуть гармонійно виглядати на фоні розкішного смокінгу або ділового костюму. Також це взуття можна носити з сорочками, але воно не повинне перетягувати на себе основну увагу.

Повсякденним класичним взуттям є туфлі без шнурівок. З іншої сторони, моделі зі шнурівками – це діловий, формальний варіант. Неможливо сказати, що це правило є обов’язковим для виконання, проте має своє місце у сучасній моді.

Спортивне та неформальне взуття

Кеди та кросівки сьогодні використовуються не лише на тренуваннях, але й у повсякденному житті. Стильні моделі під шорти або джинси мають максимально трендовий вигляд. Стилісти одноголосно заявляють про те, що білі кеди та кросівки можна сміливо вибирати під будь-який лук. І за це власник точно не отримає жодних нарікань зі сторони.

Що стосується неформального чоловічого взуття, сюди відносяться практично всі моделі, у яких реалізовані нестандартні та сміливі рішення. Неймовірні принти, яскраві кольори, сміливі фасони – це все для тих людей, які звикли до вираження власної індивідуальності через взуття.

Звісно, неформальний стиль підходить далеко не всім. Але якщо хочеться спробувати щось нове та трендове, варто звернути увагу на такий варіант.

Основні аспекти вибору

Якщо у каталозі інтернет-магазину ви вирішили купити чоловіче взуття, обов’язково зверніть увагу на декілька важливих правилах вибору.

  1. Якість моделей. Цінуєте власний імідж? В такому випадку орієнтуйтесь на брендові якісні моделі. Перевіряйте якість не лише ззовні, але й зсередини. Досить часто через виступи в центральній частині або неправильне виконання швів нога починає натиратись. Справжнім вироком для моделі є наявність сторонніх слідів, зайвого шару клею, кривих швів, поганого окрасу матеріалу та дешевої фурнітури.
  2. Вартість. Можна довго сперечатись про те, скільки повинне вартувати дійсно хороше взуття. Але тут важливо розуміти, що дешевим воно точно не буде. Оскільки в такому випадку стане очевидно, що виробник користується поганими матеріалами під час виробничого процесу, або й взагалі копіює відомі бренди. З іншої сторони, занадто високий цінник також повинен насторожувати. Чим більша вартість, тим більше націнок.
  3. Матеріал. Мабуть, істинним фаворитом в такому випадку є натуральна шкіра. Окрім привабливого зовнішнього вигляду, взуття з неї також вирізняється прекрасними характеристиками. Міцність, якісна посадка, довготривале використання – це ще не весь перелік переваг, які виділяють цей матеріал на фоні альтернатив. При виготовленні чоловічого взуття зазвичай використовується свиняча, теляча чи козлина шкіра. Окремої згадки заслуговує продукція із текстилю та замші – вона зустрічається не так часто, проте має не менш стильний вигляд.

Звернувши увагу на всі вказані моменти, можна сміливо вибрати саме ту пару, яка найбільше підходить та подобається. Вибір стає максимально очевидним навіть при тисячі моделей у каталозі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×