Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18
18

Як отримати кредит без перевірки кредитної історії та платоспроможності?

Як отримати кредит без перевірки кредитної історії та платоспроможності?

Кредитування є особливим напрямком фінансової системи, в рамках якого звичайний громадянин виступає не вкладником, як це найчастіше буває при співробітництві фінустанови та клієнта, а навпаки – позичальником. Звичайно, такий розподіл позицій відбивається на умовах відносин.

Позичальник має переконати кредитора у своїй благонадійності, і тут багато чого залежить від фінансового стану та історії кредитування в минулому.

Які кредитні установи видають позики в Україні?

В Україні успішно функціонують 3 основні типи кредитних установ. Можна отримати кредит у банку, позику в ломбарді або скористатися послугами мікрокредитування від МФО. Кожна установа має свої особливості та умови надання споживчих кредитів.

Одразу зазначимо, що кредит без перевірки кредитної історії можна взяти лише в рамках програми мікрокредитування. Хорошим прикладом є ресурс https://finx.com.ua/credit-bez-proverok, де можна отримати позику на банківську карту, в режимі онлайн, без зайвих клопотів та тяганини.

Банки є найбільш жорсткими з точки зору перевірки позичальника. Щоб отримати кредит у банківській установі, необхідно надати довідку про доходи, а також обов’язково буде перевірена ваша кредитна історія. І якщо ви безробітний або раніше мали проблеми зі своєчасним погашенням позики, до банку можна навіть не звертатися.

На відміну від банківських установ, ломбарди надають кредити майже будь-кому, але знову таки є нюанс – необхідно бути готовим до передачі свого майна в заставу. Крім того, якщо гроші потрібні терміново (наприклад, на сьогодні), це навряд чи вдасться зробити швидко, адже процедура займає певний час.

Що потрібно для оформлення кредиту на карту банка?

Кредит від МФО є досить популярним та має чимало комерційних найменувань – мікрокредит, кредит на карту банка, онлайн позика, кредит для студентів/пенсіонерів тощо. Всі вони є вірними, адже з різних сторін ілюструють сутність послуги.

Для отримання кредиту без перевірки кредитної історії необхідно надати:

  • паспортні дані, що підтверджують українське громадянство та повноліття (18 років) позичальника;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • реквізити банківської карти (будь-якого типу, головне щоб вона була випущена та обслуговувалась українським банком).

Ці дані вказуються під час оформлення кредиту (на сайті МФО в режимі онлайн), вони необхідні кредитору для з’ясування особистості позичальника та верифікації банківської картки. Перевірка займає 10-20 хвилин, далі (якщо все в порядку) необхідно підписати договір в офісі МФО, після чого позикові гроші будуть зараховані на вказану банківську карту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×