Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
49
49

Як подорожувати зі своїм мобільним номером?

unnamed

Ваш смартфон може працювати на території інших країн, а оператор готовий запропонувати вигідні ціни на дзвінки, повідомлення та інтернет. Ідеальний роумінг Київстар — індивідуальні умови для кожного абонента на зв’язок за кордоном.

Пропонуємо детально розглянути пропозицію та розібратися з її активацією.

Що таке роумінг та як він працює?

Роумінг — це послуга, яка дозволяє абонентам використовувати свій телефон за межами домашньої мережі, тобто під час перебування на території іншої країни. Працює це таким чином:

  • оператор укладає угоди з компаніями в інших державах на використання партнерських мереж;
  • при наближенні до кордону чи його перетині ваш телефон автоматично реєструється в мережі для дзвінків, повідомлень, мобільного інтернету.

Не потрібно змінювати SIM-карту чи номер телефону — користуйтеся тими самими послугами. Плата за зв’язок в цьому випадку буде відрізнятися від домашньої мережі. Щоб дізнатися про тарифікацію зверніться в особистий профіль на сайті, в Мій Київстар чи за номером 466*66. Зазвичай вартість послуг значно вища та не дозволяє користуватися зв’язком, як вдома. Щоб це не стало сюрпризом, рекомендуємо заздалегідь зайнятися питаннями мобільного зв’язку за кордоном. Доки ви знаходитеся на території своєї країни:

  • можна оцінити пропозиції оператора, щодо вигідних умов роумінгу;
  • поповнити рахунок для активації додаткових послуг;
  • знайти та активувати вигідний тариф;
  • перевірити та переналаштувати телефон на автоматичний пошук мережі з найкращим сигналом.

AD_4nXcOgiJ6pBEdcH2CgjRC9xZlyC0o3JEHJnJAsWiNnOZp0uqneeA8gUPY01lSxhDI3XIzCJQ33nhCeKT07k4Zz2RZ10SjFkTyZGippuKZRbr2E0FzUExUhOZzvqIOJs5VpZZUOMN-mZtFVb9R73mbmOLvXOmY?key=A7wE4aKjvYyLZf8XjfgqZQ

Ці прості кроки не займуть багато часу, а натомість дають впевненість так комфорт в подорожі, забезпечують вас зв’язком на вигідних умовах де б ви не були.

Вигідні умови на відстані одного кліка

Ідеальний роумінг Київстар пропонує кожному абоненту індивідуальні умови обслуговування. Тобто вартість пакета та об’єм послуг в ньому будуть відрізнятися в кожному окремому випадку. Щоб дізнатися про них, скористайтеся додатком Мій Київстар або персональним кабінетом на сайті оператора.

Якщо ви вирішили активувати пропозицію, замовте пакет послуг через додаток чи на сайті. Буде створено спеціальний рахунок, де кожна гривня — це 1 бонус. Всього за 30 днів можна замовити Ідеальний роумінг Київстар тричі, а термін дії залишку на рахунку 3 роки або до моменту використання. Якщо бонусів більше не має, то тарифікація здійснюється на базових умовах. Контролювати витрати можна:

  • через додаток;
  • за номером *120*1#.

Відключення відбувається автоматично, коли:

  • послуга закінчилася;
  • вийшов термін дії, що складає 3 роки з моменту нарахування;
  • здійснюється зміна формату обслуговування між контрактом та передплатою або навпаки.

Роумінг — зручна можливість залишатися на зв’язку навіть під час подорожей. Проте вона буде вигідною тільки якщо підібрати спеціальні умови тарифу задля уникнення надмірних витрат.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×