Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18
18

Як позбутися слідів від постакне за допомогою косметики

blizny i przebarwienia po tradziku

Прищі – поширена проблема підлітків, але буває, що вони ускладнюють життя й дорослим. Найчастіше з’являються в себорейних зонах, де утворюється надлишок шкірного сала. Зазвичай проблема зникає з віком, хоча іноді вражає людей навіть після тридцяти років.

Симптоми акне посилюються при сильному стресі, втомі або зміні погодних умов. Однак ми можемо певним чином контролювати їх завдяки правильному харчуванню, належному догляду за шкірою та допомозі фахівців.

Проте, коли проблему акне врешті вдається подолати, на шкірі можуть залишитися її наслідки – сліди постакне. Подряпини, неправильне видалення та забруднення вугрів часто призводять до запалення та, як наслідок, до шрамів або зміни кольору. Червоні та світло-коричневі плями утворюються на шкірі, коли рани не загоюються належним чином. Вони є результатом вироблення надлишку пігменту та можуть достатньо довго не давати змоги насолоджуватися здоров’ям та красою обличчя. Пришвидшити процес позбавлення від недоліків допоможуть спеціальні професійні засоби від постакне.

Які головні інгредієнти косметики вирівнюють тон шкіри та розгладжують її

Отже, головний ворог при постакне – неоднорідна за кольором та текстурою шкіра. Саме тому «друзями» повинні стати:

  • AHA та BHA-кислоти. Перші розгладжують шкіру, допомагають видалити змертвілі клітини й покращують текстуру, а також можуть зменшити пігментацію. BHA-кислоти мають протизапальні властивості та дозволяють уникнути повторних запалень, очищують пори та розчиняють затверділий секрет себуму;
  • вітамін С. Активізує синтез колагену, що допомагає швидше відновити гладкість шкіри. Також речовина має протизапальні властивості, які можуть заспокоїти подразнення, запалення й почервоніння шкіри. Важливо, що вітамін С має властивість блокувати дію ферменту, який відповідає за вироблення меланіну. Це допомагає зменшити пігментацію, плями після вугрів і гіперпігментацію, роблячи тон шкіри більш рівним і яскравим;
  • ретинол. Стимулює процеси оновлення шкіри, також добре працює в догляді за шкірою зі змінами кольору. Він сприяє виробленню колагену та еластину, що покращує структуру шкіри, зменшує зморшки та плями після вугрів. Крім того, речовина має себорегулювальні властивості, що допомагає запобігти повторній появі комедонів.

Професійна косметика christinacosmetics.ua містить високу концентрацію активних інгредієнтів, які допомагають швидше позбутися наявних недоліків. Такі засоби є набагато ефективнішими в порівнянні з тими, які можна купити у звичайному магазині.

Які засоби від Christina допоможуть при постакне

Christina є відомим брендом у сфері косметології та догляду за шкірою. В асортименті компанії є кілька лінійок продуктів, які можуть допомогти при проблемах із постакне:

  • Christina Clear. Ця лінія продукції спеціально розроблена для боротьби з постакне та проблемною шкірою. Вона містить засоби з активними компонентами для зменшення запалення, регулювання вироблення себуму та ексфоліації шкіри;
  • Christina Comodex. Спеціально розроблена для лікування акне й постакне. Вона допоможе зменшити запалення, очистити пори та покращити загоєння шкіри;
  • Christina Forever Young. Ця лінія призначена для забезпечення антиоксидантного захисту та попередження передчасного старіння шкіри. До її складу входять продукти з високим вмістом вітаміну С та Е, які можуть допомогти покращити стан шкіри, зменшити постакне та зморшки.

Важливо пам’ятати, що кожна шкіра унікальна, і результати використання продуктів CHRISTINA можуть варіюватися залежно від потреб і реакції вашої шкіри. Рекомендується звернутися до фахівця-косметолога або дерматолога для отримання індивідуальної консультації та правильного добору продуктів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×