Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7
7

Як вибрати дитячий планшет

Як вибрати дитячий планшет

За останніми даними всесвітнього дослідження, 98% школярів мають електронні пристрої (смартфони, планшети). Це і не дивно, бо гаджети допомагають в навчанні та є незамінними у подорожах. Проте, яким має бути дитячий планшет, щоб він не нашкодив, а допоміг маленькому досліднику? Розповімо в статті.

Бажано купувати для дитини гаджет, здатний швидко і безвідмовно працювати, а також, який може містити достатню кількість програм. Знайти такий планшет дуже просто в інтернет-магазині Eldorado.ua. Великий вибір здивує не тільки малюка, а й батьків.

Памʼять та акумулятор

Планшет потрібно вибирати з урахуванням віку дитини. Для дошкільнят та учнів молодших класів краще не купувати моделі з надмірною кількістю функцій – нехай це буде простий за можливостями гаджет.

Наприклад, якщо планшет матиме великий обсяг пам’яті, дитина, швидше за все, захоче закачати в нього величезну кількість ігор, і на жодній з них не зможе надовго зосередитися. Тож 16 ГБ цілком достатньо.

Висока автономність, яку забезпечують потужні батареї, теж малечі не потрібна. Наприклад, планшет з акумулятором 2800 мА·год без підзарядки максимум через 4 години розрядиться, а більшого часу з гаджетом у цьому віці і не треба.

Але чим старшою буде ставати дитина, тим функціональніший пристрій їй потрібен. Знадобиться висока автономність, щоб можна було брати планшет із собою на заняття. Роздільна здатність екрана — максимально висока (наскільки дозволяє бюджет), щоб яскраві пізнавальні відео не втрачали своєї привабливості та не змушували напружувати очі.

Екран

Дитячий планшет має бути середніх розмірів. Оптимальна діагональ – 8 дюймів, але такі моделі зустрічаються рідко. Тому для дітей беруть таблети на 7 дюймів, а для підлітків – близько 10 дюймів.

NlZ99wsUK2KmHEPnmcqyRtZkYGH97hgq32XXIeYrygV9yyaBp23XGpJLWKJvCAt0pVpVy7ec9VQF-ESaaBJx7KkLSaxknPHgYuN06i8Pk7nKicltpOsJgYd9C68UZlCAyD8aZyjjwQobBNvRYjjt0_WhHyCEuZHSj_rnBQFTzH0_dftd13ommgau73rH2o1z

Операційна система

Краще купувати планшет на Android. Це найпоширеніша ОС, що дозволяє встановлювати різні безкоштовні програми.

Гаджети Apple випускаються з операційною системою iOS, яка теж має безліч переваг – зокрема, простота використання та безпека додатків.

Можна придбати планшет з Windows. Але, по-перше, це буде дорогий пристрій, а по-друге, багато популярних програм не можна буде встановити на такий девайс.

Процесор

Дошкільнику буде достатньо можливостей 2-ядерного процесора, але він не впорається із серйозними іграми та додатками. Школярам купують моделі з 6-ядерним процесором.

Якщо у дитини з’явилося якесь захоплення, що вимагає потужнішого заліза (комп’ютерна графіка, програмування, обробка відео), йому потрібно буде підібрати хороший 8-ядерний планшет.

Батьківський контроль

Потрібна функція для дитячого планшета. Без неї дітям до 10 років давати до рук гаджети небезпечно. Але з часом потрібно надати дитині більше свободи та дати їй можливість самому нести відповідальність за вибір інформації.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам правильно обрати гаджет для вашої дитини, який обов’язково стане їй у пригоді.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×