Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
128
128

Як вибрати ідеальну опалювальну піч для Вас?

Як вибрати ідеальну опалювальну піч для Вас?

При виборі ідеального дров’яного пальника або твердопаливної печі необхідно враховувати широкий спектр моментів. Перед покупкою однієї з наших печей ви повинні розглянути кілька ключових моментів, тому приєднуйтесь до нас, щоб переконатися, що ви придбали правильну піч, що відповідає вашому способу життя, і, можливо, заощадите трохи грошей. Детальніше тут.

Який вид палива Вам доступний?

Вибір правильного палива для печі є життєво важливим вибором для кожного власника котла на дровах. Є два основні варіанти; дрова чи вугілля.

По-перше, корисно, що деревина є вуглецево-нейтральним паливом, тому що вуглець, який вона виділяє, протидіє вуглецю, який вона одержує в період свого зростання. З іншого боку, вугілля не таке екологічне, як деревина, але ваш вибір може повністю залежати від місцевих запасів.

Скільки місця у Вас є для зберігання палива?

Як ви вже здогадалися, вам буде потрібно багато місця для зберігання палива, особливо якщо ви будете використовувати колоди в якості основного джерела палива. При середній кількості, яку люди використовують щороку, вам знадобиться близько трьох або чотирьох кубічних метрів простору для зберігання палива. Приміщення має бути максимально сухим та легко доступним для доставки. Приймаючи рішення придбати свою першу дров’яну піч, ви також повинні мати на увазі, що найдешевше паливо для покупки – це самостійно отримувати вологі свіжі колоди та сушити їх до наступної осені.

Чи є у Вас надійне джерело палива поруч з будинком?

Завдяки чудовому винаходу Інтернету тепер існує безліч веб-сайтів зі списком усіх найближчих до вас місцевих постачальників палива. Ще один простий варіант: ви можете перевірити, яке безкоштовне паливо є поруч із вами, наприклад, найближчий завод, який буде радий, якщо ви заберете викинуті предмети. Крім того, якщо ви живете у сільській місцевості, ви можете використовувати колоди, знайдені у довколишніх лісах.

Як часто ви будете вдома, щоб розпалити вогонь і прибрати попіл?

Ви повинні завжди пам’ятати, що багатьом печам може знадобитися час, щоб запалитися, і іноді вони будуть потребувати очищення попелу щоразу, коли ви розводите вогонь.

Ви також можете придбати багатопаливні печі, які можуть працювати всю ніч, але ви не можете зробити це з дров’яними печами. Також обов’язково варто відзначити, що сажотрус буде потрібно не рідше одного разу на рік.

Знайдіть ідеальну пічку для себе

Компанія Укр-стандарт пропонує Ван на вибір придбати котел твердопаливний, камін булер’ян або маленьку буржуйку. Ознайомитися з широким асортиментом пропонованої нами продукції можна на сайті ukraine-standart.com.ua

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×