Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
15
15

Як вигідно використати цифрові гроші?

Як вигідно використати цифрові гроші?

Сучасні можливості фінансового ринку досить різноманітні. Можна цілком організувати собі стабільний пасивний дохід, лише приділяючи увагу тому, в який бік найближчим часом змінюватиметься цінність того чи іншого виду грошей.

Тобто отримувати прибуток можна з банальної спекуляції, але вона є абсолютно законним способом у нинішніх умовах, тому діяльність у цьому напрямі може проводити будь-хто, незалежно від місця проживання, доступної вільної суми грошей, соціального стану та інших факторів.

Гра на курсі валют має свою назву — це трейдинг, якщо це короткострокова перспектива, тобто майже миттєве одержання прибутку протягом одного дня чи тижня. Інвестування — це схожа модель, тільки стратегії в цьому випадку будуть не такими агресивними, адже в цій ніші важливо, щоб ризики були мінімальними, а прибуток — стабільним. У будь-якому випадку знадобиться інструмент, за допомогою якого буде здійснюватись конвертація одного виду валют в інший. І такий є — це спеціальний криптообмінник, інакше кажучи обмін валют онлайн.

Чи є оффлайн обміну криптами?

Зважаючи на той факт, що цифрові гроші не представлені на сьогодні у вигляді реальних монет та банкнот, тобто вони існують тільки в електронному форматі, то, здавалося б, потреби в офлайн відділеннях немає. Тим не менш, вона може виникати, якщо діяльність конкретного трейдера або інвестора ведеться досить активно, задіяні різні активи та кошти.

Наприклад, оффлайн обмінник крипти може знадобитися, якщо інвестор вирішив фіксувати весь отриманий прибуток в одній фіатній валюті в готівці, щоб в цілому розуміти перспективи розвитку за певний проміжок часу. Також готівковий фіат може використовуватися і для здійснення угоди з конвертації. Наприклад, якщо прогнозується істотне підвищення ціни на біткоїн, має сенс готівковий фіат перевести в біткоїн, щоб у результаті отримати ще частку прибутку.

Враховуючи такі нюанси, оффлайн обмінки не повністю вийшли з ужитку, хоча більшість компаній змістили основні потужності свого капіталу саме в онлайн-простір. Поряд з цим можуть бути відкриті фізичні відділення у різних містах. Якщо таких немає, то надається можливість зв’язатися телефоном з представником, погодити час і місце зустрічі, позначити умови угоди (яку суму грошей потрібно обміняти, в яку валюту). Угода буде завершена під час зустрічі після особистої передачі коштів. У такий спосіб можна usdt купити, біткоін, ефір, монеро, долари, євро, будь-які інші види фіатних та цифрових грошей.

Обмінка криптовалют онлайн — правильний вибір

Вибрати таку платформу досить легко, якщо орієнтуватися на такий комплекс критеріїв:

  • кількість доступних варіантів цифрових та фіатних грошей;
  • системи електронних платежів, що підтримуються;
  • кількість запасу грошей у компанії з різних видів валют;
  • способи обробки платежів — автоматичний, особиста зустріч із представником;
  • наявність програми лояльності, її умови;
  • ліміти;
  • розмір комісії та акутальний курс.

Крім того, важливо одразу оцінити, наскільки чуйно працює служба підтримки, які є способи зв’язку з представником, адже ситуації у процесі ведення діяльності можуть виникнути різні, і вирішувати їх зазвичай потрібно гранично оперативно.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×