Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
32
32

Які штори плісе підібрати для будинку?

unnamed

Штори плісе для будинку стали досить популярними у виборі багатьох людей для своїх кімнат. Особливої популярності вони набули в спальній кімнаті. Це стилізовані штори, які підійдуть для багатьох видів інтер’єру.

Якщо вас зацікавили штори плісе ціна на них найкраща в інтернет-магазині «Asler». Ви можете підібрати найкращі штори для свого будинку, зможете оформити кожну свою кімнату в особливому стилі. В каталозі ви знайдете багато стильних варіантів.

Основне, що варто знати про штори плісе

Матеріали штор плісе будинок можуть бути різноманітними. Частіше за все вони виготовляються з гофрованої тканини або паперу.

Загальні рекомендації щодо вибору:

  1. Вибирають жалюзі плісе за призначенням. Наприклад, для віконних отворів, розташованих під величезним нахилом, краще вибрати моделі з посиленим натягом. Вони щільно притиснуться до поверхні, виконають функцію затемнення та підкреслять стильність кімнати.
  2. Тканинні варіанти міцніші і довговічніші за паперові. У приміщення з підвищеною вологістю, наприклад, для кухні, підходить тільки тканина зі спеціальним просоченням. Вона ж доповнить ванні кімнати та санвузли.
  3. Моделі з металізованим або перламутровим покриттям чудово підходять для вікон, що виходять на сонячну південну сторону. Вони відбивають сонячне світло, не дозволяючи повітрям у приміщенні нагріватися.

Враховуйте розміри штор плісе будинок при встановленні. Головна перевага конструкції – функціональність та можливість монтажу на вікна будь-якої форми. Розглянемо, як за дизайном, стилем та кольорами підібрати жалюзі плісе для різних за призначенням кімнат.

Ідеї штор плісе для різних приміщень: кухня та вітальня

Ідеї штор плісе для різних приміщень: кухня та вітальня

Обираючи стиль та щільність тканинного полотна штор плісе, важливо враховувати призначення та загальний стиль оформлення кімнати. Розглянемо рекомендації щодо кожного приміщення.

Кухонне оформлення має свої особливості. Дизайн штор плісе будинок може бути таким:

  1. Горизонтальні складки наголошують на стильності приміщення. Але можна вибрати і вертикальні жалюзі, в яких менше накопичується пил та інші забруднення.
  2. Для невеликих приміщень добре підходять однотонні світлі жалюзі. Вони роблять приміщення зорово більшим і просторішим.
  3. Для великих їдалень можна вибрати будь-які тканини, включаючи яскраві відтінки, які стануть родзинкою декору.

Для вітальні такі рішення використовуються часто. І нерідко доповнюються класичними довгими фіранками. Серед рекомендацій дизайнерів щодо вибору жалюзі плісе для вітальні виділяють:

  1. Віддавати перевагу тканинним моделям. Вони привнесуть у кімнату затишку та тепла.
  2. Вибирати моделі з регулюванням вгорі та внизу. Ними зручніше контролювати кількість природного світла вдень, що важливо для стилю інтер’єру.
  3. Кольори штор плісе будинок. Віддавати перевагу однотонним моделям та частіше пастельних тонів. У вітальні і так багато деталей, включаючи меблі і декор. Обтяжувати простір строкатими тканинами не варто.

В інтернет-магазині «Asler» купити штори Київ можна всього за декілька кліків. Переходьте і обирайте найкращі варіанти. Якщо ваша кімната має нестандартні розміри вікон, то можете оформити індивідуальне замовлення. Обирайте стильні та якісні штори для свого будинку!

Ідеї штор плісе для різних приміщень: спальня

фактури штор плісе будинок

Зробіть правильний підбір фактури штор плісе будинок. Текстильні штори чудово доповнять спальню. Вони підкреслять затишок та комфортність кімнати. Серед порад дизайнерів та ідей оформлення вікна виділяють:

  • Для нестандартних вікон підходять штори нестандартної форми з підвищеним натягом. За кольором краще вибирати світлі однотонні варіанти або теплі шоколадні тони при великій кількості сонячного світла.
  • Матеріал блекаут чудово підходять для спальні. З ним поєднуються і напівпрозорі фіранки, які прибирає відчуття порожнечі, коли жалюзі піднято.
  • Стильність та практичність поєднують моделі «день-ніч». Вони ж чудово підійдуть і для дитячих кімнат. Вдень напівпрозорість полотна дасть почуття простору. Вночі – щільний бік подарує комфорт сну.

В компанії Alser можна отримати консультацію щодо вибору жалюзі плісе для будь-якої кімнати. Дизайнери порекомендують, який варіант, відтінок найкраще доповнить вашу оселю. Достатньо надіслати фото або детально описати приміщення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×