Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4
4

Який фасон блакитного плаття у моді?

567777

Блакитний колір – це романтичний відтінок, який підійде як для елегантних суконь, так і до модних і практичних моделей, які можна носити у вільний час будь-куди.

Такі сукні точно наддадуть вам яскравості, але не надмірної, і всі стилісти і найвідоміші бренди завжди включають одяг цього відтінку в свої колекції. Довгі вечірні сукні, легкі літні сукні в горошок, моделі з запахом з шовку і шифону, атласні сукні-футляри – будь-який фасон можна придбати у різноманітних магазинах, у тому числі і в онлайн. 

Фасони блакитних суконь 

Блакитні сукні – це легкі, повітряні та дуже ніжні моделі, які точно будуть гарно виглядати на кожній дівчині та жінці. Таке вбрання можна носити в повсякденному житті або вибрати для вечірнього образу. Існують різноманіття фасонів суконь, включаючи і блакитних, наприклад: 

  • З воланами. Якщо ви хочете виглядати романтично, зверніть увагу на блакитне плаття з оборками, воланами. Їх можна розташувати на ліфі, рукаві або подолі. Сміливо вибирайте модель, яка підкреслить вашу фігуру.
  • Довжина міді. Влітку зазвичай у тренді сукні довжини міді. Вони ідеально підійдуть для створення ніжного і жіночого образу. Вибирайте модель з легкою спідницею. Поєднуйте його з кросівками або туфлями на підборах.
  • Довжина міні. У моду входить також і коротке плаття, що не опускається нижче коліна. Це можуть бути моделі зі спідницею, вільного крою або елегантного фасону. Ви можете вибрати вбрання яскравих кольорів або дуже ніжні, небесні сукні.
  • З розрізами. Будьте яскравою і внесіть трохи сміливості в свій образ. Сукні з розрізами і вирізами ідеально підходять для спекотної пори року. Тому в тренді моделі, що відкриватимуть одну вашу ніжку, з дуже великим вирізом або відкритою спиною.
  • З принтом. Принт блакитної сукні виглядає ніжним і повітряним. Візьміть таку модель в свій гардероб. Частіше за все влітку актуальними будуть моделі з квітковими мотивами, принтами в клітинку, смужку і горох тощо. Такі наряди можуть бути довгими, короткими, розкльошені або приталеними.

З якого матеріалу зшити плаття?

Жіночі сукні, які можна придбати з мереживом, шиються з різних матеріалів. В асортименті різних брендів особливо популярні такі варіанти:

  1. Трикотажне плаття. Трикотаж-це матеріал, витканий з тонких ниток на спеціальному обладнанні. В якості основи зазвичай використовуються синтетичні і натуральні (вовняні, бавовняні) нитки. Також має ще одну особливість – така тканина дуже еластична. 
  2. Сукня з поліестеру та віскози. Завдяки наявності в складі матеріалу поліестеру, такі речі довго носяться, зберігають форму і не розтягуються. Волокна віскози роблять тканину приємною до тіла і гігроскопічною. Це гіпоалергенний матеріал, і його нелегко відіпрати. Використовується для пошиття літніх моделей.
  3. Сукні з поліестеру та бавовни. Тканини, виготовлені з поліефірних і бавовняних волокон, довговічні, не схильні до усадки і відшаровування і добре піддаються частому пранню. Одяг з таких матеріалів приємний до тіла і створює ефект терморегуляції: зігріває в холод і злегка охолоджує в спеку. Використовується для пошиття літнього та демісезонного одягу.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×