Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
276
276

iPhone 13 Pro бу: флагманський смартфон за доступною ціною

A10A0250 3708

iPhone 13 Pro, флагманський смартфон від Apple, був випущений у 2021 році та миттєво завоював популярність серед користувачів по всьому світу. Він поєднує в собі передові технології, класичний дизайн, потужне залізо, і одну з найкращих камер, яка досі перевершує багатьох конкурентів.

На жаль iPhone 13 Pro вже знято з виробництва, і навіть якщо вам вдасться знайти новий пристрій, воно буде дуже дорогим, тому що мова про смартфон преміального рівня. Однак, ви можете стати власником цього гаджета за цілком адекватною ціною, купивши його в магазин BigMag. Тут представлені смартфони Apple, які пройшли перевірку фахівцями. На них надається гарантія, а також надається можливість повернути покупку, якщо раптом виникнуть проблеми.

Таким чином, iPhone 13 Pro може бути чудовою альтернативою смартфонів Android середнього класу. За ті ж гроші користувачі можуть отримати більш високу якість та більше можливостей.

Чому варто купити б/в iPhone 13 Pro

Крім привабливої ціни, бу iPhone 13 Pro https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-13-pro-b-u/ має цілу низку вагомих переваг, які роблять його відмінним вибором для тих, кому потрібен потужний, функціональний смартфон з чудовою камерою. Ось лише деякі з них:

  • оснащений процесором A15 Bionic, можливостей якого вистачає для геймерів та вимогливих користувачів;
  • потрійна камера з оптичною стабілізацією та об’єктивом телефото. Вона підтримує такі функції, як режим нічної зйомки, запис відео 4K Dolby Vision та багато іншого;
  • підтримує ряд технологій Apple, серед яких бездротове заряджання MagSafe, розблокування по обличчю Face ID, автоматичне налаштування True Tone;
  • володіє міцним металевим корпусом та склом, стійким до пошкоджень;
  • надійна, функціональна та безпечна операційна система iOS, яка регулярно оновлюється;
  • залишкова вартість через 1-2 роки залишатиметься на високому рівні, що дозволить вигідно його продати.

Таким чином, купуючи вживаний iPhone 13 Pro, ви отримуєте чудовий смартфон преміум-класу, якого вистачить на кілька років.

Низька ціна iPhone 13 Pro, розстрочка та інші плюси BigMag

Купівля вживаної техніки часто викликає побоювання у покупців через ризик отримати гаджет із прихованими проблемами. Однак здійснюючи покупку в БігМаг, ви можете бути впевнені як вживаний iPhone 13 Pro, адже кожен смартфон проходить ретельну діагностику. А ще компанія надає гарантію та дає 14 днів на повернення або обмін пристрою.

Крім того, купуючи iPhone 13 Pro в даному магазині, ви отримуєте такі переваги:

  • повну оригінальну комплектацію, тобто аксесуари та упаковку від виробника;
  • можливість оформити розстрочку на півроку без переплат;
  • можливість вибору кольору чи обсягу пам’яті завдяки великому асортименту;
  • можливість здійснити покупку в одному із роздрібних магазинів, де можна особисто протестувати гаджет;
  • можливість отримати смартфон із доставкою по Україні, яка здійснюється безкоштовно.

Не пропустіть шанс стати власником iPhone 13 Pro за вигідною ціною від надійного продавця!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×