Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
4
4

Хочеш в IT? Обирай курс тестувальника ПЗ – і ось чому

Хочеш в IT? Обирай курс тестувальника ПЗ – і ось чому

Сфера програмування та загалом сучасних технологій зараз дуже затребувана, адже вона стрімко розвивається, відтак завжди є потреба у подібних фахівцях. Якщо ви хочете реалізувати себе в такому перспективному напрямку, навчальні курси – це саме той перший, але вкрай важливий крок на шляху до омріяної професії.

Варто одразу ж відзначити, що професій в ІТ-сфері є сила-силенна, втім варто розглянути спеціальність тестувальника програмного забезпечення https://onlineitea.com.ua/course/qa-base/ – цей фахівець є дуже важливим і потрібним, позаяк його основна роль – пошук багів і помилок в тому чи іншому програмному забезпеченні чи додатку.

Чому фах тестувальника програмного забезпечення – це вдалий вибір

Варто почати хоча б з того, що загалом робота в сфері ІТ є не тільки перспективною і затребуваною, а також і високооплачуваною. У тому числі це стосується і тестувальників (manual та automation).

Загалом опанування цього напрямку в айті перетвориться вас на фахівця, який:

  • Уміє якісно і швидко виявляти помилки в програмному забезпеченні;
  • Має навики використання різних видів, способів і методик тестування;
  • Грамотно створює та об’єднує тест-кейси.

Крім того, якщо оберете курс QA Automation https://onlineitea.com.ua/course/qa-auto/, до цього списку навичок ще додадуться вміння писати автотести з допомогою Java, запускати різноманітні тести, а також грамотно формувати зрозумілі звіти для розробників тощо.

Де пройти курси тестувальника ПЗ

Одразу ж вас заспокоїмо: щоб опанувати цю ІТ-професію, зовсім не потрібно вступати до вишу. Цьому можна навчитися і з допомогою курсів, але головне – проходити навчання в професійній і авторитетній онлайн-школі, як-от, приміром, освітня компанія ITEA.

Це сучасний і перспективний навчальний заклад, де знають, як зробити з вас топового тестувальника, так би мовити, з нуля. Грамотно розроблені навчальні курси, використання прогресивних методик, досвідчені коучі – це саме те, що очікує студента, який вирішить обрати  саме ITEA.

Та найголовніше – навчання проходить в режимі «онлайн», тобто нема потреби кудись їхати і тратити на це купу часу і зусиль. Більше того, такий спосіб куди вигідніший, аніж зазвичай, відтак вдасться зекономити непогану суму.

Отож, якщо дуже хочеться реалізувати себе в сфері ІТ, стати крутим тестувальником, отримати цікаву роботу і стабільний заробіток, ідеальний спосіб реалізувати всі ці задуми – записатися на курси в ITEA! Повірте, це максимально вдале рішення.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу