Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10
10

Кінні прогулянки: чим потішить катання верхи?

Кінні прогулянки: чим потішить катання верхи?

На курорті є безліч варіантів розваг. Всі вони різні і можуть бути як для дорослих, так і для дітей. Відмінним варіантом сімейного відпочинку будуть прогулянки на конях у «Воєводіно». Дорослі та діти зможуть навчитися кататися навіть якщо ніколи не сиділи у сідлі.

Досвідчені інструктори проведуть заняття і зможуть забезпечити безпеку. Катання на конях дозволяє зміцнити здоров’я, сформувати правильну поставу та позбутися поганого настрою.

Де можна покататися верхи?

На курорті https://voevodyno.com/ua/activities/stables/ ви можете покататися як на майданчику, так і відвідати екскурсію. Якщо ви новачок, краще взяти кілька занять на спеціальній території, щоб навчитися правильно керувати конем. Після цього ви зможете відвідати екскурсії по горах або рівнинах. Усі вони відбуваються у присутності інструктора. Величні гори, цікаві маршрути, співи птахів, місцевий колорит – все це зможе вас порадувати під час прогулянки.

Катання може бути як груповим, так і індивідуальним, що обговорюється особисто. Всі коні є контактними, тому з ними можна швидко знайти контакт. Найбільше задоволення від кінних прогулянок отримують діти, оскільки спілкування із тваринами завжди дарує позитивні емоції. Кінний клуб має безліч видів коней, зустріти яких можна лише на Закарпатті. Таких красивих, розумних, добрих і витривалих тварини ви не знайдете більше ніде.

Трохи цікавого про кінну прогулянку

Прогулянки верхи відбуваються лише під контролем інструктора, який спочатку проводить навчання, розповідає про маршрут та відповідає на всі запитання. Після проведення інструктажу, ви зможете вирушити на прогулянку гарними місцями. Катання проводиться гірськими доріжками, лісовими галявинами та іншими місцями, які зможуть здивувати вас своєю красою. Якщо ви оберете катання на кареті, то кількість місць, які можна відвідати, збільшитися.

Не варто відмовлятися від можливості відволіктися від суєти та покращити фізичну форму. Катання на конях – чудове рішення для того, щоб поспілкуватися з тваринами та весело провести час із сім’єю. Відвідуйте курорт будь-якої пори року, і не сумнівайтеся в тому, що ви залишитеся задоволені.

Сімейний відпочинок у горах

Не всі курорти можуть запропонувати розваги для сімейного відпочинку, але, вибираючи «Воєводіно», ви не зіткнетесь з такою проблемою. Курорт пропонує не тільки катання верхи, а й багато інших варіантів для проведення часу з дітьми. Наприклад, ви можете відвідати майстер-класи чи СПА. Програма розваг різноманітна, тож кожен зможе цікаво провести час.

Залежно від своїх уподобань, ви зможете вибрати відповідний номер. Це може бути кімната чи котедж. Всі номери оснащені комфортно і мають все необхідне, щоб відпочити після цікавого дня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×