Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
7
7

Крем для волосся: Як швидко змінити стан пасм?

Kirill Stoyanov

Крем для волосся: Як швидко змінити стан пасм?

Волосся – це віддзеркалення нашого ставлення до його стану.

Лише поглянув на пасма можна зрозуміти як ми піклуємось за ним, який у них стан та чого бракує. Зрозуміло, що велику роль відіграє домашній догляд, який важливо ретельно підібрати відносно типу волосся, від шампуню до живильного крему. До речі, крем для волосся – це досить популярний та ефективний засіб на основні зволожуючих та живильних компонентів. Існує безліч різноманітних кремів, призначені для різних функцій та потреб. Все залежить від ваших побажань.

Які бувають?

Кожен з засобів має свої особливості, але є дещо спільне – висока ефективність та легкість використання. Які бувають:

  • Крем для зволоження. Ідеальне рішення для сухих, зневоднених та тьмянних пасм. Такий засіб насичує додатковою вологою, утримуючи її всередині волосся. Крем легко повертає блиск та сяйво.
  • Термозахисний крем. Один з найпопулярніших – крем для захисту волосся від шкідливого впливу зовнішніх факторів, а також механічних пошкоджень та високих температур. Це особливо актуально при постійному використанні інструментів для гарячого стайлінгу.
  • Крем для відновлення. Спасіння для пошкодженої структури волосся, легка формула засобу миттєво відновлює та живить пасма по всій довжині. Повертає еластичність, мʼякість та блиск.
  • Крем для укладки, обʼєму. Ще один поширений тип крему – для створення бездоганного салонного укладання в домашніх умовах. Допомагає створити обʼєм та щільність, полегшує укладання.

Важливо також звернути увагу на склад засобу, уникайте агресивних складових. Віддайте перевагу натуральним інгредієнтам, серед них зазвичай:

  • Рослинні екстракти та олії. Найпопулярніші компоненти доглядових засобів – це натуральні екстракти та олії. Вони працюють комплексно, глибоко живлять, насичують та відновлюють структуру волосся.
  • Комплекси вітамінів. Зазвичай можна зустріти вітаміни А, Е, провітамін В5, які зміцнюють структуру та стимулюють ріст нового, міцного волосся. Прибирають сухість та ламкість.
  • Протеїни. Часто можна зустріти протеїни шовку чи кератину, призначені для відновлення та регенерації. Повертають блиск та сяйво.
  • Пантенол. Помʼякшує, виконую заспокійливу дію.

Спосіб застосування

Крем для волосся не потребує особливого застосування, достатньо:

  • Нанести та рівномірно розподілити засіб на чисті, трохи вологі пасма по всій довжині, окрім прикореневої зони. Продовжити догляд.
  • Розчісувати волосся гребінцем або пальцями. Виконати укладання звичним способом, або просто просушити локони феном.
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×