Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
24
24

Креми під очі. Які бувають та як вибрати?

345

Шкіра навколо очей дуже чутлива та ніжна, тож саме у цій зоні можна спостерігати перші вікові зміни. Звичайні креми для цієї зони не підійдуть, знадобиться спеціальний крем під очі. В інтернет-магазині www.yves-rocher.ua ви можете знайти ідеальні продукти, що виготовляються на рослинній основі.

Продукція Yves Rocher має легку текстуру та забезпечує інтенсивне зволоження ніжної шкіри біля очей. Сплачуйте за замовлення онлайн без комісій та вибирайте безплатну доставку, а Yves Rocher додасть безкоштовні пробники та подарунки.

Які бувають креми під очі?

В залежності від призначення всі ці засоби можна розділити на:

  • антиоксидантні;
  • антивікові;
  • живильні;
  • заспокійливі;
  • зволожувальні;
  • тонізуючі;
  • від темних кіл;
  • від набряків.

Компоненти антиоксидантного крему нейтралізують вільні радикали, це допомагає попередити передчасне старіння шкіри.

Антивікові продукти призначені для уповільнення процесів старіння шкіри, вони захищають від утворення зморшків. Деякі антивікові креми мають функцію ліфтингу.

Живильний крем особливо актуальний у холодну пору року, він прибирає відчуття стягнутості та лущення. Ідеально підходить для сухої шкіри.

Заспокійливі продукти підходять особам з дуже чутливою шкірою та алергікам. Вони швидко заспокоюють шкірний покрив, знімають почервоніння та свербіння.

Зволожувальні підходять для молодої чутливої шкіри, вони здатні запобігати першим ознакам старіння.

Тонізуючий крем – найкращий вибір для втомленої шкіри. Його використовують для тонізування та нормалізації кровообігу у капілярах.

Продукти від темних кіл зміцнюють та ущільнюють шкірний покрив, допомагають боротися з синявою та слідами втоми у періорбітальній зоні.

Продукти від набряків покращують відтік лімфи та мікроциркуляцію крові, це дозволяє попередити і прибрати набряклість.

Як вибрати крем під очі

При виборі доглядового засобу рекомендується враховувати свій вік, стан шкіри та ті проблеми, з якими ви збираєтесь боротися. Дуже важливо заздалегідь ознайомитися зі складом крему, він має містити лише корисні натуральні інгредієнти. Якщо вибрати складно, тоді можна скористатися консультацією лікаря-косметолога або дерматолога.

Крем для шкіри навколо очей – це засіб, що допоможе боротися з віковими змінами, головне використовувати його систематично і регулярно.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×