Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
27
27

Купити печатку – зробити вдалу покупку

UZ10246178 000061636

Чоловічий ювелірний арсенал теж дуже різноманітний. В асортименті мануфактур представлені і ланцюжки, і браслети, і кулони, та навіть сережки, не кажучи вже про різні за видами персні. До популярних прикрас відносять і печатку.

Причому купити печатку актуально і для поповнення власного арсеналу, і на презент. А для того щоб у кожного споживача була можливість підібрати для себе стильне рішення, майстри пропонують в колекціях різні варіації. Інтернет магазин УкрЗолото постійно збільшує кількість запропонованих моделей, тому експерти радять завчасно ознайомитися з колекціями за допомогою фото. Крім того бажано завчасно визначитися з основними параметрами прикраси, що допоможе звузити коло пошуку.

Купуємо стильну печатку

Отже мануфактури, як правило, прикраси, в тому числі і чоловічі, і печатки не є виключенням, пропонують у різних варіантах в плані металу. Так покупцям доступні серії:

  • З золота;
  • З срібла.

Для дуже вибагливих існують навіть моделі, де золото поєднане з платиною. Це преміальні версії, які відрізняє висока ціна. В принципі на вартість впливають такі характеристики як:

  • Вид металу який використовує майстер для створення прикраси;
  • Вага (тобто кількість металу);
  • Складність дизайну;
  • Наявність декоративних лементів і їх вид;
  • Марка виробника;
  • Актуальність колекції.

Не дивлячись на те, що печатка то чоловіча прикраса, майстри не обмежують покупців у виборі і пропонують рішення тільки з золота або срібла (тотал голд або тотал арґентум) або моделі з декором. В якості декору використовуються і коштовні камені, і емаль, і кераміка. Також дуже стильно виглядає діамантове гранування на плоскій частині печатки. Щодо металу, то його різноманіття гарантоване тим, що використовуються різні сплави (для золота) та покриття для срібла.

Для тих хто обирає класичні рішення ювелірних виробів варто звернути увагу на золоті вироби в червоній та жовтій кольоровій палітрі. Але якщо вам більше до смаку сучасність та динамізм – біле золото стане ідеальним вибором. Крім того що це красиво, стильно, це ще і безпечно навіть якщо у вас чутлива дерма. Бо метал покритий родієм не тільки набуває цього білого холодного кольору, але і підвищує свою гіпоалергенність.

Для тих джентльменів, які віддають перевагу виробам зі срібла, доступні моделі в сріблі «чистому», з позолотою, з родієвим покриттям і з чорнінням.

печатка золота

Коштовні камені чудово виглядають як на золотому, так і на срібному фоні. І це може бути як діамант, так і цирконій, топаз, агат. Керамічні вставки в якості декору теж часто використовуються. А якщо це презент, то варто заказати гравіювання на внутрішній стороні з побажанням чи з якимось особливим текстом.

Консультанти UkrZoloto радять ретельно оцінити запропоновані варіації і так зробити вибір.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×