Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6
6

Київська компанія швидкої доставки продуктів Турбо.юа

image2

Доставка продуктів додому — послуга, якою користуються мільйони українців. Шалений темп життя призводить до того, що в сучасної людини не залишається вільного часу на походи магазинами та інші домашні справи. Turbo ua — одна з найкращих доставок продуктів додому в столиці.

Що потрібно знати перед оформленням замовлення?

Онлайн-супермаркет включає величезний асортимент товарів, від напівфабрикатів до безлактозної продукції та товарів для дому.

Даркстори Турбо розташовані таким чином, що час доставки замовлення в середньому складає від 15 хвилин. Замовляючи їжу таким чином, люди звільняють себе від необхідності пошуку потрібних продуктів після роботи та походів по магазинах.

Сервіс пропонує кілька способів оплати. Для зручності клієнтів розроблено мобільну програму, яку можна вільно завантажити з GooglePlay або AppStore. Мобільний сервіс надає клієнту можливість відстежувати рух кур’єра.

Тут працює Turbocoin – внутрішня валюта, яка нараховується на баланс користувача з першої покупки, а також за запрошення друга. Клієнт отримує бонуси за участь в опитуваннях, коментарі та оформлення підписок. Також турбокоїни нараховуються за покупки. Бонуси можна витрачати на оплату товарів.

Замовлені в онлайн-супермаркеті товари коштують, так само як і в магазині. До того ж клієнти можуть заощадити на доставці, адже всі замовлення на суму понад 250 грн доставляють безкоштовно.

Клієнти можуть не хвилюватися з приводу якості та безпеки доставлених продуктів, адже для початку продукція проходить ретельну перевірку на етапі збирання замовлення, а потім доставляється у термосумці, що допомагає підтримувати необхідний температурний режим.

Нескладні та цікаві рецепти з продуктів Турбо.юа

Щоб порадувати себе та близьких, варто спробувати приготувати ці страви з продуктів, які з легкістю можна замовити в Турбо.

Салат «Літній бриз»

Щоб приготувати цю страву, потрібно:

  1. Дрібно нарізати червону цибулю і викласти її в тарілку з холодною водою. Це допоможе зменшити її гостроту. Залишити цибулю у воді на 10-15 хвилин, потім злити воду і відцідити цибулю.
  2. Нарізати помідори, огірки та фету кубиками.
  3. У глибокій тарілці з’єднати салатне листя, помідори, огірки, фету та підготовлену цибулю.
  4. У тарілці для приготування заправки змішати оливкову олію, оцет бальзамічний, сіль і перець.
  5. Полити салат приготованою заправкою й акуратно перемішати.

Подавати салат «Літній бриз» бажано одразу після приготування як гарнір до основної страви або в якості самостійної легкої вечері.

Рецепт картопляного пюре із сиром

Щоб зробити цей смачний гарнір, потрібно:

  1. Очистити картоплю і нарізати її на шматочки.
  2. Помістити в каструлю і залити холодною водою.
  3. Довести до кипіння та варити картоплю до м’якості, близько 15-20 хвилин.
  4. Злити воду, додати молоко і вершкове масло в каструлю з картопляними шматочками. Потовкти картоплю.
  5. Всипати тертий сир і перемішати, поки сир не розтане і пюре не набуде гладкої структури.

Зняти з вогню, посолити та поперчити на смак. Подавати картопляне пюре з сиром обов’язково гарячим, як гарнір до м’яса або як окрему страву. За бажанням посипати зверху додатково сиром та зеленню. Можна експериментувати з видами сиру у цьому рецепті для різноманітності смаків.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×