Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13
13

Lenovo IdeaPad: особливості популярних ноутбуків

pasted image 0 (1)

Для сучасного користувача комп’ютерної техніки вибрати якісний продуктивний ноутбук достатньо просто, тим більше, що асортимент девайсів інтернет-магазину Eldorado.ua величезний. Одними з найпопулярніших є ноутбуки Lenovo Ideapad. Зручні та якісні пристрої цієї серії почали активно купувати з 2008 року, коли компанія вперше представила їх на ринку.

Характеристики лінійки

Лептопи цієї серії представлені у широкому ціновому діапазоні: від бюджетних моделей до ультрабуків преміумкласу. Майже всі системи мають базовий функціонал:

  • сенсорне широкоекранне керування;
  • системи звуку Dolby;
  • глянцеві безрамкові дисплеї;
  • система ідентифікації обличчя VeriFace.

Однією з ключових відмінностей IdeaPad від ThinkPad є відсутність у пристроях Trackpoint. Це дуже маленький маніпулятор, що дозволяє керувати курсором.

В рамках лінійки пропонуються такі моделі:

  1. IdeaPad S. Лептоп підходить для щоденного домашнього застосування, поєднуючи відмінні технічні характеристики, тривалий час автономності та стильний дизайн.
  2. IdeaPad Gaming 3. Високотехнологічний ноутбук для ігор. Ще одна геймерська серія — L, для якої характерний великий обсяг ОП.

Переваги популярної лінійки

Ноутбук цієї серії зручний та функціональний. Його можна легко брати із собою практично скрізь і носити хоч цілий день, оскільки конструкція досить легка, тонка, обтічна. Для більшості користувачів такий лептоп є чудовим варіантом для виконання щоденних завдань. Проте потужність та оперативна пам’ять IdeaPad трохи менше, ніж у ThinkPad. Це ніяк не відбивається на його продуктивності, якщо не треба використовувати важкі програми.

rBWdmZD2u6aUROeCq2xeI3H3dhf4ayNTonDFhHg9RTPPoQHdI4KWzkewnEaUAfd-zd8yt8Slj6fOlhuAvu_A1JLsFI-vhnqYO_oFaV9pXOC6o8iYLnUo4dqhXLVcj6CRstuFEXxry-sRY7Snn0a6BGY

У ноути цієї серії вбудовані різні процесори:

  • AMD — переважно встановлюється в бюджетні девайси, доступні практично всім категоріям користувачів, зокрема студентам;
  • Intel — як правило, є прерогативою дорожчих пристроїв.

Lenovo IdeaPad має якісний дисплей, але у нього не така висока яскравість, як у бізнес-ноутбуків за рахунок високого коефіцієнта контрастності. Якість від цього показника не залежить. У багатьох ноутах лінійки виробник використовував систему Dolby для підключення вбудованих у пристрій динаміків. Це забезпечує глибший, чистіший звук, ніж у інших ноутбуків з аналогічними характеристиками.

Загалом моделі, що входять до цієї лінійки, належать до категорії якісних та недорогих. Якщо не треба виконувати надскладні завдання, які потребують роботи у важких програмах, такий ноут стане ідеальним вибором.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×