Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1125
1125

За серію жорстоких вбивств на Дніпропетровщині судитимуть чоловіка (фото)

на Дніпропетровщині

За серію жорстоких вбивств на Дніпропетровщині судитимуть чоловіка. Серед його жертв 13-річний хлопчик, передає Nikopolnews.

За даними слідства, у серпні 2022 року підозрюваний чоловік з метою заволодіння цінним майном знайомого вчинив розбійний напад на його домоволодіння.

«Озброївшись та одягнувши засоби конспірації, чоловік проник до будинку, де на той час перебував 13-річний пасинок господаря. Побачивши незнайомого, дитина намагалася його зупинити, але зловмисник здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім завдав численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм малолітній помер на місці», розповідають у прокуратурі.

Чоловік був затриманий правоохоронцями в порядку статті 208 КПК України. Під час досудового розслідування встановлено й інші епізоди  жорстоких вбивств. Усі злочини затриманий здійснив задля власної наживи. Кожен з них він детально спланував.

на Дніпропетровщині

«Так, рідного брата він вбив та розчленував, а потім шляхом підроблення документів заволодів його квартирою. Маючи конфлікт з керівником автогаражного кооперативу та бажаючи повернути керівну посаду, він завдав численних смертельних ударів ножем потерпілому, а тіло сховав у гаражі», йдеться в повідомленні.

Відносно підозрюваного до суду направлено обвинувальний акт за фактами трьох умисних вбивств, розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного виготовлення вогнепальної зброї, бойових припасів, викрадення паспорта, підроблення та використання офіційного документа (п.п. 2, 6, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263-1, ч. 3 ст. 357, ч.ч. 1, 4 ст. 358 КК України).

Зараз обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на все майно обвинуваченого. Також встановлено співучасть у вчиненні розбійного нападу рідного сина обвинуваченого.

За серію жорстоких вбивств на Дніпропетровщині судитимуть чоловіка: фото

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

Ще новини Дніпропетровщини: Батько і син з Нікопольського району скоїли серію розбійних нападів і отримали 7 років

Читайте також: Резніков розповів, коли закінчиться війна в Україні і чи можливі мирні домовленості з Путіним

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×