Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
29
29

На що звернути увагу, обираючи золоті каблучки в Інтернеті

631b2aea3ceb9

Потреба у сучасних і стильних золотих каблучках може виникнути з різної нагоди. Це і заручини, і весілля, і подарунок на день народження чи іншу не менш важливу подію. До того ж купити такий аксесуар можна просто для себе – щоб підкреслити свою індивідуальність і неповторність.

Та з яким би наміром ви не купляли каблучку, головне, робити це дуже уважно та без поспіху, тим більше, якщо мова йде про покупку в режимі «онлайн». До речі, широкий асортимент таких прикрас представлений на oniks.ua/ua/categories/rings/metal-is-zoloto/ – тут і ціни прийнятні, і якість належна, і вигідні пропозиції, які обов’язково припадуть до смаку.

Отже, якщо ви вирішили шукати і замовляти золоту каблучку в Інтернеті, маєте дотримуватися певних правил, щоб у підсумку зробити вдалий вибір. Тому тримайте трійку важливих моментів, на які потрібно звернути увагу в першу чергу.

Ювелірний інтернет-магазин

Репутація продавця має неабияке значення, бо говорить про його надійність і якість обслуговування. Тому звертайте увагу на те, де купуватимете коштовність.

Віддавайте перевагу тільки провіреним і авторитетним магазинам, які мають хороші відгуки та високий рейтинг від покупців. І в той же час оминайте невідомих і підозрілих онлайн-продавців, щоб не натрапити на підробку.

Дизайн і стиль

Золота каблучка — це не просто одна з багатьох прикрас у вашому, так би мовити, ювелірному арсеналі. Передусім це відображення вашого індивідуального стилю.

Під час вибору, розглядаючи світлини товару, зверніть увагу на:

  • дизайн, тобто зовнішній вигляд каблучки;
  • присутність додаткових елементів та інші особливості;
  • розмір виробу, бо від цього залежить зручність і комфорт під час носіння.

Врахувавши всі ці моменти, просто уявіть, як каблучка виглядатиме на вашій руці. Можете заручитися допомогою рідних та близьких, але остаточне рішення маєте приймати виключно ви.

Проба золота

Проба золота визначає кількість чистого золота у виробі. Зараз найпопулярнішими рішеннями є проби: 585 і 750.

Проба 585 означає, що в ювелірний виріб виготовлений зі сплаву, в якому 58,5% – це чисте золото, а в пробі 750 цей показник складає 75%.

Варто пам’ятати, що чим вища проба, тим м’якший і дорожчий виріб. А тому вибір проби залежить від ваших особистих уподобань і фінансових можливостей.

До речі

На завершення хочеться акцентувати вашу увагу на ювелірному інтернет-магазині Oniks, на сайті якого представлені стильні та вишукані каблучки з білого, жовтого, червоного та рожевого золота.

Ви можете запросто скористатися фільтрами, щоб обрати максимально підхоже рішення, або скористатися допомогою клієнтської підтримки, працівники якої радо допоможуть обрати оптимальний варіант.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×