Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
19
19

Накладні безпровідні навушники JBL – чому це ТОП-вибір

0 02 05 598da3fd21f6f19d340f5b04dd240319350c3885c7ab01521860dd6815f6be89 b0d275f9b508d7e8

Любите слухати музику у вільний від роботи чи навчання час, або під час поїздок у потязі, автобусі чи іншому транспорті?

Тоді вам точно потрібна якомога швидше обзавестися якісними навушниками, адже саме такий аксесуар в згаданим умовах є оптимальним рішенням (бо ж не будете ви дратувати людей прослуховуванням композицій через динамік пристрою, хіба не так?).

На щастя, сучасний ринок аксесуарів багатий та різноманітний,  та одним з популярних рішень є бездротові накладні навушники від бренду JBL, зокрема це стосується моделі JBL Tune 520BT, що приваблюють стильним дизайном, високою якістю звучання та широким функціоналом.

Як вже згадувалося, вибір навушників дійсно дуже великий, але ж чому варто віддати перевагу саме рішенню від JBL? Ось кілька аргументів на користь такої покупки.

Стильні та класні

Накладні бездротові навушники Tune 520BT від JBL мають просто неперевершений, але в той же час лаконічний і невимушений зовнішній вигляд. Саме тому вони ідеально впишуться у ваш повсякденний стиль, підкреслюючи та доповнюючи його. Повірте, в нинішній час це важливо.

Більше того, цей аксесуар доступний в різних колірних виконаннях: можна обрати чорні, білі, блакитні чи бузкові, тобто такі, що відповідатимуть вашим смакам і вподобанням.

Неперевершене звучання

Не секрет, що JBL робить основний акцент на якості звучання навушників, як і інших своїх пристроїв. Винятком не стали і бездротові навушники, які мають:

  • Потужне звучання;
  • Можливість налаштовувати відтворення з допомогою додатку.

Тобто якщо для вас якість звучання має вирішальне значення, Tune 520BT – саме те, що вам потрібно.

Топова автономність

Ще однією сильною стороною навушників є тривала робота в автономному режимі. Згідно з інформацією виробника, аксесуар здатен безперервно працювати від АКБ до 57-и годин, що є прекрасним показником.

Ще один важливий момент: акумулятор заряджається до 100% всього за 2 години. Та навіть якщо ви поставили їх на зарядку всього на п’ять хвилин, це означатиме, що навушники порадують вас роботою упродовж трьох годин!

Зручна конструкція

Одягнувши навушники Tune 520BT від JBL, ви одразу ж відчуєте добре продуману ергономіку, яка не викликає дискомфорт чи інших невтішних відчуттів. До того ж, конструкція аксесуару розроблена таким чином, щоб користувач міг легко розкладати їх і носити в сумні чи ранці.

А ще навушники дуже легкі і мають м’якенькі амбушури.

Кнопки для керування

Ясна річ, керувати навушниками ви зможете з допомогою гаджета, але для ще більшої зручності виробник передбачив на корпусі аксесуара кнопки для регулювання гучності чи керування дзвінками. Така «фішка», безперечно, сподобається всі, хто юзатиме пристрій.

Отже, якщо ви хочете отримати дійсно якісні, стильні та практичні бездротові навушники, обирайте JBL Tune 520BT. А зробити це можна на Comfy.ua всього в кілька кліків.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×