Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
13
13

Налаштування контекстної реклами для новачків

zakazat nastrojku

Контекстні оголошення в інтернеті є ідеальним способом взаємодії продавця і покупця. Ця реклама ненав’язливо просуває продукт. Необхідно лише “повідомити” про потребу придбати будь-який товар або послугу пошуковій системі, щоб практично миттєво побачити на екрані: “замовте в нашій компанії”.

Основним завданням під час налаштування контекстної реклами є пошук таких ключових запитів і написання таких текстів оголошень, які за мінімальних витрат зможуть залучити максимальну кількість потенційних покупців на сайт.

Але отримати бажаний результат одразу, попередньо не спустивши гроші на вітер, для новачка досить складно. Потрібне знання основ роботи рекламних систем і володіння аналітичними інструментами. У цій статті розповімо, на чому насамперед варто загострити увагу тим, хто робить перші кроки в налаштуванні Google Ads.

Важливі моменти під час налаштування контекстної реклами

У мережі можна знайти безліч інструкцій з налаштування контекстної реклами як для фахівців-початківців, так і для професіоналів. У цьому потоці інформації недосвідчений користувач може потонути, тому ми зібрали найважливіші моменти, які допоможуть знизити витрати та збільшити ефективність рекламної кампанії:

  • Правильно підбирайте пошукові фрази для показу оголошень і не забувайте про списки мінус-слів. Загальні словосполучення і високочастотні запити можуть стати джерелом нецільового трафіку, на який ви витратите гроші даремно.
  • Пам’ятайте про налаштування географічного таргетингу. Обмеження території показу оголошень може значно заощадити рекламний бюджет.
  • Якщо споживачів вашого продукту можна сегментувати на основі виражених демографічних характеристик (наприклад, товари для жінок або дітей), обов’язково вкажіть це в налаштуваннях.
  • Задайте графік показу оголошень. Залежно від специфіки вашого бізнесу, наприклад, вимкніть рекламу на ті години, коли магазин або офіс закриті, або показуйте її тільки в моменти пікового попиту на продукт.
  • Встановіть обмеження витрачання коштів для кожного оголошення. Якщо такі ліміти не будуть задані, виділений на рекламу бюджет може бути миттєво витрачений.

Всі перераховані налаштування реклами Гугл надалі дозволяється змінювати в будь-який момент. Ба більше, рекомендуємо обов’язково зробити це через деякий час після запуску кампанії. Коли накопичених статистичних даних стане достатньо для проведення первинної оцінки, проаналізуйте інформацію, скоригуйте параметри реклами та відключіть несумлінні джерела, з яких здійснюється зклікування оголошень.

Що враховувати при налаштуванні контекстної рекламиЯкщо ж Ви поки самостійно не готові до налаштування рекламної кампанії, замовити ведення контекстної реклами від професіоналів можна на сайті www.adwservice.com.ua.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×