Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
20
20

Обручки з дорогоцінним камінням: за та проти

Untitled

Носіння обручок — давня, укорінена традиція. Для подружжя це символ кохання та вірності, для інших людей — показник сімейного статусу. Але мода мінлива, і зараз дедалі частіше можна зустріти незвичні моделі обручок.

Одним із сучасних трендів є прикраси з камінням. Вибрати такий варіант чи ні — справа смаку та практичності. Розглянемо плюси та мінуси цього рішення.

Переваги прикрас з інкрустацією

Є декілька причин відійти від стандартів. Замість лаконічних весільних прикрас вибирайте обручки з діамантами, розглянувши їх переваги:

  • Оригінальність. Це спосіб розбавити традиційний підхід. Якщо вам подобаються неординарні рішення, ви сміливі та креативні, придбайте інкрустовані весільні атрибути.
  • Показник добробуту. Варіант для тих, хто любить демонструвати розкіш. Ціни залежать від каратності каменя, кількості вставок і дизайну.
  • Яскравий образ. Вибір тих, хто не боїться привертати до себе увагу. Вишукана, витончена обручка має виразний вигляд, блиск прикраси неможливо не помітити.
  • Енергетика. Натуральний діамант концентрує сонячне світло. Вважається, що він додає сил, дарує вдачу та оберігає від зла.
  • Святкова альтернатива. Дехто носить звичайну обручку щодня, а в особливих випадках вдягає модель з діамантом.

MQF0YSwn1OcUW3wN8pHP2Ig4hfFfAMiHVJnS9TW7UpxGHu5oEO9b6FRpFXK0hR7q_VZBdX6Gti1Z9foifLCtQT1j82r7lNxjb6mloE2DFuXxWuEKv-C-BcNGyJ-CJ7QZPOHJ6w7r7I9oT8IN4nfD000

Також слід відзначити різноманітність дизайну. Популярний варіант — тонка обручка з одним каменем по центру. Діаманти можуть розташовуватися доріжкою по контуру виробу. Зустрічаються шикарні поєднання, де центральну вставку обрамляють декілька маленьких камінців. Ювеліри використовують золото різних відтінків. Червоне виглядає виразно, біле посилює блиск самоцвітів. Комбінація сплавів дозволяє досягти цікавого дизайнерського ефекту.

Зважаємо на недоліки

Обручку з діамантом не завжди можна назвати повсякденною прикрасою. Ювелірні вироби з дорогоцінним камінням вимагають відповідного стилю в одязі та зовнішньому вигляді. Така обручка підійде, якщо ви любите вишукані елегантні наряди. Тим, хто віддає перевагу неформальному одягу, краще носити універсальну гладеньку прикрасу без вставок або вибрати лаконічну модель з мініатюрним камінчиком.

Також врахуйте нюанси поводження з такими виробами. Якщо вставка виступає над поверхнею, вона може постійно зачіпати одяг і волосся. Це не дуже зручно, враховуючи той факт, що обручку заведено носити не знімаючи. Альтернативне рішення — вибирайте модель зі вставками, які не височіють над золотою основою.

eI0m1xTIw7xwDrj-YNBSPID7fd4wtbYJgY0XX5VxRcQ421maKvvug-xuk-IRF6zOhqBNcA0o0VSYsjeADhA0il5FMvLLDrrJgTHAY26mnFlsV3FA3fbwpJm0uvcMXeD1m_eYJX28PYNxcakZ9sA2qcY

Вироби із самоцвітами потребують догляду. У місцях кріплення може накопичуватися бруд. Також камінь із часом покривається нальотом і втрачає блиск. Діаманти не бояться води, їх можна мити у теплому мильному розчині. Залиште обручку на 10–15 хвилин, потім потріть серветкою. Рельєфи чистять м’якою зубною щіткою. Щоб не пошкодити прикрасу, не висушуйте її біля радіатора опалення чи феном, а просто промокніть серветкою. Обручки з дорогоцінним камінням потребують більше уваги, ніж звичайні, але їхня краса того варта.

Нюанси вибору

Діамантові прикраси полюбляють не тільки жінки. У каталозі ювелірного магазину можна також знайти моделі для чоловіків. Вони відрізняються лаконічним виконанням, інкрустовані одним або трьома невеликими камінцями. Жіночі моделі більш різноманітні, декоровані додатковими елементами: різьбленням, комбінацією кольорів, канавками та незвичними формами. Вибирайте обручки за дизайном та розміром — ті, що подобаються та будуть зручними.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×