Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10
10

Обираємо диван для сну

646b65ea7d54e

Питання придбання дивану для сну – дуже важливе. Адже саме ця річ допоможе зробити нічний відпочинок здоровим, а подальший день – продуктивним. Для того, щоб не помилитися у правильному виборі та купити двоспальний диван, який допоможе гарно відпочити, по-перше, радимо відвідати інтернет-магазин https://ddn.ua/ua/dyvany-dvospalni.html.

Також не зайвим буде ознайомитися з деякими критеріями вибору. Якими саме – читайте далі.

Механізм розкладання

Гарний диван повинен не просто легко розкладатися, але також витримувати багато циклів та забезпечувати рівне спальне місце. Обираючи механізм, зверніть увагу на моделі, котрі мають мінімальну кількість окремих фрагментів, які будуть утворювати стики. Оптимальними стануть варіанти для сну, які складаються з 2 чи 3 блоків. Такі характерні для системи розкладання «Дельфін». Її можна встановити, наприклад, у прямий диван. Слід також зауважити, що при виборі варто керуватися виключно власними вподобаннями.

Якісна оббивка

Головні властивості, які повинні бути притаманні оббивці м’яких меблів – це зносо- та кольоростійкість, а також щільність. Не менш важливе й легке очищення та подальший догляд. Прекрасним вибором стане екологічна оббивна тканина. Таким чином, можна бути впевненим у тому, що вона, завдяки своїй гіпоалергенності, не викличе проблем зі здоров’ям.

Підбираючи оббивку для дивану, призначеного для щоденного сну, краще зупинитися на щільних напівсинтетичних тканинах. До них належать жаккард, рогожка та гобелен.

Гарний наповнювач – запорука чудового сну

Наскільки довго прослужить диван залежить не тільки від механізму чи оббивки, але й від наповнювача. Найчастіше виробники використовують наступні типи наповнювача:

  1. Поролон. Цей матеріал гіпоалергенний. Він надає меблям м’якості, але його мінус полягає в схильності до деформації, яка залежить від якості матеріалу.
  2. Пружинний блок. Даний наповнювач допоможе підтримати здоров’я хребта. Він вважається оптимальним варіантом для щоденного використання.
  3. Комбінований становить собою поєднання поролону та пружинного блоку. Дивани з таким наповнювачем зносостійкі та комфортні для сну.

Декілька слів про бюджет

Обираючи серед моделей диванів для сну, варто визначитися з бюджетом покупки. Так, якщо ви купите недорогий варіант, виготовлений зі штучного матеріалу, то будьте готовими до того, що диван не прослужить вам довго. У дешевих моделей дуже швидко виходить з ладу механізм складання, а також втрачається зовнішній вигляд.

Надійніші дивани для сну, звісно, коштують суттєво дорожче. Але разом з цим ви отримаєте якість та довговічність. Дорогі моделі мають гарні наповнювачі, які не збиваються з часом, а також дозволяють повноцінно відпочити перед новим днем.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×