Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
29
29

Огляд основних видів курток для чоловіків

Огляд основних видів курток для чоловіків

На відміну від жіночої, чоловіча мода більш стабільна та невибаглива. Молодіжні стилі вирізняють зухвалістю і певним пафосом, але серед більш дорослої аудиторії незмінним залишається інтерес до практичних та якісних речей. Огляд брендових чоловічих курток, актуальних цього сезону, допоможе зробити правильний вибір.

Популярні моделі

Для повсякденного використання молоді парубки та зрілі чоловіки обирають такі фасони курток:

  1. Авіатори. Інша назва — пілоти. Модель відрізняється асиметричним кроєм та косою блискавкою-застібкою. Обов’язковим атрибутом є наявність відкладного коміра і широких манжетів. Пілотні косухи виготовляються зі шкіри та замші, більш дешеві варіанти — зі шкірозамінника.
  2. Бомбери. Хіт останніх років популярний серед молодого покоління. Відрізняються об’ємною формою та яскравими кольорами. Базова річ, притаманна стріт-стайлу. Внизу та по коміру обрамляються гумками-манжетами. Довжина зазвичай укорочена. Бомбери відкривають нижній шар одягу — сорочки, джемпери, футболки.
  3. Аляски. Варіант зимового пуховика, розрахованого на сильні морози. Каптур може бути цілісним або відстібатися. У брендових моделях як утеплювач використовується натуральний пух/перо. У сегменті мас-маркету більшість наповнювачів синтетичні: синтепон, холлофайбер, тинсулейт і т.д.
  4. Парки. Належать до категорії спортивної класики. Відмінною рисою парок є множинні кишені, а також пояс на кулісці. У демісезонних моделях підкладка може виготовлятись з флісу, вовни, у зимових — з хутра, овчини.
  5. Стьобані куртки. Стильні, зручні та практичні. Чудово поєднуються з джинсами, прямими штанами, спортивними костюмами. Універсальний варіант для повсякденного носіння в міських умовах.

Якою має бути чоловіча куртка

Якщо підсумувати всі вимоги до чоловічих курток, то верхній одяг має відповідати низці характеристик:

  • функціональність;
  • зносостійкість;
  • універсальність;
  • висока якість пошиття;
  • модний дизайн.

Віддавайте перевагу брендовій продукції. Виробники, які зарекомендували себе на ринку як надійні, дбають про репутацію і пропонують покупцям лише якісні товари. Аби верхній одяг прослужив якомога довше, важливо дотримуватися правил догляду, рекомендованих виробником. За наявності забруднень краще довіритися професіоналам та віддати виріб у хімчистку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×