Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
17
17

Оксфорд Медікал – лікування за європейськими методами

7778

Здоров’я кожного українця залежить від того, наскільки відповідально він буде ставитися до профілактики та лікування хвороб. Чи вести здоровий спосіб життя, як харчуватися та скільки рухатися кожен обирає для себе сам, однак за процес лікування може відповідати лише лікар.

Медичний центр Оксфорд Медікал – це мережа клінік міжнародного значення, яка пропагує європейські цінності у медицині. Його основна мета полягає у забезпеченні кожному українцю  доступу до якісного лікування. Працює компанія у зручному для пацієнтів режимі — дізнатись більше про Оксфорд Медікал на сайті може кожен, незалежно, від місця проживання.

Як працює клініка?

Оксфорд Медікал має багато філіалів на всій території нашої держави, зважаючи на те, що лікувальні заклади з’являються як у мегаполісах, так і у невеликих містах. Незалежно від локації, кожна клініка забезпечується всім необхідним для проведення точної діагностики та лабораторних обстежень. Значна увага приділяється команді професіоналів — лікарі мають великий досвід роботи у своїй сфері, добре обізнані у сучасних методах лікування, та навіть можуть мати власні інноваційні розробки.

Пацієнтам доступні послуги таких фахівців:

  • хірург;
  • стоматолог;
  • ендокринолог;
  • уролог;
  • гінеколог;
  • дерматолог;
  • гастроентеролог;
  • мамолог;
  • невролог;
  • проктолог.

Окрім того, пацієнти можуть отримати послуги з сегментів пластичної хірургії та естетичної медицини. Також клініка надає цілодобову невідкладну допомогу в екстрених ситуаціях.

Поміж найбільш поширених методів діагностики в клініці варто відзначити УЗД та ендоскопію для дорослих і дітей, комп’ютерну томографію, біопсію шийки матки, кольпоскопію, цифрову рентгенографію тощо. На всіх стадіях лікування та діагностики використовується лише якісне нове обладнання від провідних швейцарських, японських та німецьких виробників.

Чому варто вибрати саме Оксфорд Медікал?

Найбільшою перевагою цього медичного закладу вважається використання новітніх хірургічних методик. Пацієнти клініки мають можливість отримати малоінвазивне хірургічне втручання з мінімальними травматичними наслідками для організму. Ці методи передбачають відсутність необхідності тривалого перебування у стаціонарі. До послуг пацієнтів – комфортні умови обслуговування, затишні палати з усім необхідним для безпечного та комфортного перебування, душові кімнати, повноцінне харчування, безоплатний доступ до мережі Інтернет тощо.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×