Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
40
40

Оптичний Інтернет від «Київстар» – чому це найкраще рішення для дому

gpon hero dee81e630c

Зараз важко уявити нинішнє життя без Всемережжя, адже його використовують не тільки для роботи, але й навчання і розваг. Головне, щоб підключення було не просто стабільним, а швидкісним – це однаково стосується як офісного, так і домашнього Інтернету.

Потребуєте вдома максимальну швидкість завантаження? Тоді вам потреб інтернет оптоволокно, адже його головною перевагою є швидкість до 1 Гбіт/с. Принаймні такими параметрами володіє оптичний Інтернет від «Київстар», відтак це у підсумку може стати найкращим вибором.

Три причини віддати перевагу оптичному Домашньому Інтернету «Київстар»

Не думайте, що «Київстар» – це виключно про мобільний зв’язок. Компанія є одним з провідних провайдерів швидкісного домашнього Інтернету, яка пропонує якісні послуги на оптимальних умовах.

Ось трійка аргументів на користь використання оптичного підключення до Всемережжя «Київстар»:

  • По-перше, повна енергонезалежність

Головна «фішка» оптичного Інтернету полягає в тому, що він працює навіть в умовах вимкнення світла. Для цього потрібно лише забезпечити живлення для Wi-Fi-роутера, підключивши його з допомогою спеціального кабелю до павербанка чи навіть ноутбука.

  • По-друге, топова швидкість

Йдеться про швидкість до 1 Гбіт/с, а це і можливість використовувати одночасно кілька пристроїв, і нормальний Інтернет-серфінг, і перегляд фільмів й відео без затримок. Словом, купа «плюсів», які насправді мають неабияке значення.

  • По-третє, надійність понад усе

Важливою перевагою оптичного Інтернету є те, що має добру стійкість до зовнішніх факторів, зокрема, до погодних умов, інших радіочастот тощо.

Окремо варто відзначити вигідні умови. Оптичний домашній Інтернет від «Киїівстар» можна підключити вже від 150 грн за місяць (дані станом на 26.06.2024), а якщо ви є абонентом оператора, тоді Інтернет + мобільний зв’язок + ТВ можна отримати за цінником від 330 грн/міс.

Водночас абоненти мають й інші бонуси. До прикладу, безкоштовне підключення до оптичного Домашнього Інтернету, а також спеціальну послугу «Тиждень довіри» – це хороша річ, якщо ви забули оплатити послугу, тож маєте доступ до Всемережжя ще протягом семи днів без додаткової оплати.

Крім того, відзначимо професійну клієнтську підтримку, яка завжди готова прийти на допомогу, а також надати вичерпну інформації щодо того чи іншого питання.

Оптичний Інтернет для дому – це розумний вибір для тих, хто високо цінує швидкісне та надійне підключення на оптимальних умовах. І саме «Київстар» готовий запропонувати оптимальне рішення, яким ви будете задоволені.

Пам’ятайте, що швидкісний Інтернет – це не примха, а часто – необхідність, головним чином для роботи, навчання та виконання інших не менш важливих завдань. Майте це на увазі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×