Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
218
218

Особливості світлодіодних ламп

Особливості світлодіодних ламп

LED-лампи з’явилися на світовому ринку знанчо пізніше, ніж традиційні лампочки розжарювання. Але на сьогодні вони мають неймовірну популярність і прихильність покупців. В чому секрет?

Чому з кожним днем все більше й більше людей переходить на світлодіодні лампи?

LEMANSO поділиться важливими характеристиками таких моделей, розкаже про переваги та недоліки, аби ви могли вибрати найкращий варіант для довгого та якісного користування.

Характеристики LED-ламп

Головна і найбільш визначна особливість світлодіодних освітлювальних приладів у їх високому рівні енергозбереження. При великій потужності ця лампа бере дуже мало електроенергії, чим зменшує витрати на оплату світла, порівняно зі звичними лампами розжарювання. При цьому, якість світла від лед-лампочок значно вища і комфортніша для очей.

Також виділяють такі особливості “ледок”:

  • Екологічність. Лед-лампи не містять ртуті чи інших шкідливих речовин, тому абсолютно безпечні для здоров’я людини. Також вони не потребують особливої утилізації.
  • Довговічність. Середній термін користування світлодіодними лампами – 5 років. З “ледками” ви забудете про регулярну заміну світильних приладів, на відміну, від користування звичайними лампами розжарювання.
  • Вибір кольору освітлення. Якщо традиційні лампочки продукують тільки світло жовтого кольору, то світлодіодні пропонують 3 варіанти: тепле жовте світло, холодне біле та нейтральне.
  • Лед-моделі міцніші. Вони стійкі до ударів, перепадів температур і вібрацій.
  • Є світлодіодні моделі ламп з вбудованим акумулятором. Навіть після відключення електроенергії вони продовжують свою роботу.

На що звертати увагу при виборі?

При виборі світлодіодних ламп важливо звертати увагу на: тип цоколя, потужність, кут розсіювання, форму колби, світловий потік, граничну температуру використання.

Якщо ви потребуєте допомоги при виборі, наш онлайн-консультант з радістю допоможе вам вибрати найбільш оптимальний і якісний варіант для ваших потреб. Тільки скажіть мету використання, ціновий діапазон і свої побажання – і ми підберемо найкращий варіант!

Чому варто купити лед-лампи в LEMANSO?

  1. По-перше, це спеціалізований магазин, тому тут величезний вибір ламп для різних потреб і бажань.
  2. Також у нас великий вибір інших електротоварів: освітлювальні прилади, домофони, системи відеонагляду, все для вентиляції, теплої підлоги та інше. Повний переілк можна побачити на сайті LEMANSO .
  3. Всі товари абсолютно безпечні та мають необхідні документи та сертифікати якості.
  4. Ми пропонуємо клієнтам різні способи оплати і доставки для максимального комфорту.
  5. Товари LEMANSO відзначаються високою якістю та демократичними цінами.

Для замовлення чи консультації зі спеціалістом залишайте заявку на сайті або дзвоніть за номером телефону. З радістю допоможемо у виборі найкращих товарів для ваших потреб!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×